تدوین استراتژی تولید محتوا [ 100 درصد کاربردی ]

تدوین استراتژی تولید محتوا [ 100 درصد کاربردی ]

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به تازگی بازاریابی محتوا را شروع کردید حتما باید به فکر تدوین استراتژی تولید محتوا برای اطمینان از به روز بودن محتواها و افزایش جذابیت آن با نوآوری های خلاقانه باشید.

بله درست است. برای گوگل میلیاردها صفحات مختلف معمول در بستر اینترنت دیگر اهمیت ندارد و به دنبال محتواهایی با ایده های جذاب و خلاقانه برای رفع نیاز مخاطب است. جالب است بدانید گوگل با استفاده از الگوریتم رنک برین برای سایت‌هایی که از شیوه های جدید برای طراحی و تولید محتوا استفاده می‌کنند بسیار استقبال می‌کند و در نتایج خود اهمیت بالایی به آنها می‌دهد.

در این مطلب قصد داریم شما را با چگونگی تدوین استراتژی تولید محتوا [ 100 درصد کاربردی ] برای مدیریت محتواها آشنا کنیم. مشتریان بالقوه شما اگر توجهی به آنها نشود زود شما را ترک خواهند کرد و این یعنی؟ پس لازم است روی استراتژی تولید محتوای خود خلاقیت را چاشنی کار کنید.

 

استراتژی محتوا چیست و چه اهمیتی دارد؟

تدوین استراتژی تولید محتوا چیست و چه اهمیتی دارد؟

استراتژی محتوا قالبی از ارایه محتوا ( ویدیویی، صوتی یا نوشتاری ) است که با هدف دست یابی به اهداف و برنامه های یک کسب و کار و سازمانی تدوین و اجرا می شود. در استراتژی محتوا هدف شما هدایت کاربران به قیف فروش خدمات و محصولات و تبدیل آنها به مشتری بالقوه (ریچ) است.

افزایش آگاهی از برند

یکی از اهداف مهم در تدوین استراتژی تولید محتوا ، ایجاد روش‌هایی برای جذب و افزایش بازدید مخاطب از برند شما است. تدوین استراتژی تولید محتوا مستقیما با اصول سئو SEO در ارتباط است. چرا که شما با بهبود نتایج خود نزد موتورهای جستجو قصد جذب ترافیک و تبدیل آن به مشتری دارید.

محتوا به عنوان بدنه کسب و کار شما در جذابیت و جلب اعتماد بازدیدکنندگان تاثیر بالایی دارد. چرا که یک سرمایه گذاری با اهداف بلند مدت برای دستیابی به نتایج بالای گوگل است.

در ابتدای این مقاله اشاره شد که گوگل به محتواهای خلاقانه اهمیت بالایی می‌دهد . چطور است ما هم با یک ایده خلاقانه به دنبال روش های تدوین استراتژی محتوا با هدف طراحی یک برنامه سفر مشتری برای فروش و دست یابی به مشتریان بالقوه در بازاریابی باشیم؟!

 

انواع استراتژی تولید محتوا

 

انواع استراتژی تولید محتوا

 

قبل از بررسی انواع تدوین استراتژی تولید محتوا لازم است چند سوال مهم از خود بپرسیم و سپس به پاسخ چرایی آنها در تولید انواع محتوا برسیم :

  1. چه کسی محتوای من را خواهد خواند؟
  2. مخاطبان من چه کسانی هستند؟
  3. برای چه تعداد مخاطب قصد تولید محتوا دارم؟
  4. محتوای من چه مشکلی از مخاطب را حل خواهد کرد؟
  5. چه چیزی محتوای من را منحصر به فرد خواهد کرد؟
  6. چه قالب محتوایی ارایه خواهم داد؟
  7. محتوا از چه کانال‌هایی “ کمپین تولید محتوا ” منتشر خواهد شد؟
  8. برنامه انتشار محتوا ” تقویم محتوا ” چگونه خواهد بود؟

با مطالعه ادامه مقاله تدوین استراتژی تولید محتوا پاسخ به سوالات بالا بسیار ساده خواهد بود. چرا که محتوای شما فقط یک نوع نخواهد بود و می توانید ترکیبی از چند رسانه مختلف تصویری، صوتی و نوشتاری هم باشد. از آنجایی که شما با یک مخاطب خاص طرف نخواهید بود، باید محتوای خود را به گونه ای تنظیم کنید تا مخاطبان زیادی از هر سلیقه را تحت پوشش قرار دهد.

 

چگونه یک استراتژی تولید محتوا ایجاد کنیم ؟

 

چگونه یک استراتژی تولید محتوا ایجاد کنیم ؟

تا اینجا با چگونگی ایجاد استراتژی تولید محتوای اولیه آشنا شدید. اما در ادامه قصد داریم بحث را کمی باز کنیم تا بیشتر با روش های ایجاد یک استراتژی تولید محتوا آشنا شوید. هدف آموزشی مقاله آشنایی شما با روش های بازار یابی محتوا است.

1 – هدف خود را مشخص کنید.

باید از خود بپرسید که هدف از طراحی برنامه محتوایی برای چه مخاطبانی است و هدف از این محتوا برای بازاریابی است یا ارایه خدمات. قبل از شروع طراحی و اجرای برنامه تولید محتوا مهم است که هدف خود را بشناسید تا بتوانید با ایجاد سر نخ به اهدف درست در تدوین استراتژی تولید محتوا برسید.

یکی از موارد مهم به شما در ترسیم اهداف کمک می‌کند تحقیق کلمات کلیدی است. کلمات کلیدی به عنوان سرنخ در تشکیل بدنه و مسیر حرکت برنامه محتوایی شما تاثیر زیادی دارد. اگر بخواهیم به اهمیت تحقیق کلمات کلیدی اشاره کنیم باید از آن به عنوان چهارچوب اصلی برای چیدمان محتوا اشاره کنیم.

با توجه به اینکه تحقیق کلمه کلیدی بحثی مهم در سئوی سایت است در مقاله ای جدا به عنوان آموزش تحقیق کلمات کلیدی  می توانید مطالب آموزنده در این زمینه را مطالعه کنید.

2 – تحقیق میدانی و جستجو را شروع کنید.

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به تازگی وارد حوزه بازاریابی محتوایی می شوید لازم است مخاطب هدف خود را مشخص کنید. یک شخصیت و پرسونای اختصاصی برای خود ایجاد کنید. این پرسونا می تواند نوع قالب محتوا، عناصر داخلی تولید محتوا یا موضوعاتی که به شما کمک می کند به مشتریان بالقوه دست پیدا کنید باشد.

برای تحقیقات بازار یا market research سری به سایت های رقیب  و افرادی که در زمینه انتخابی شما فعالیت دارند بزنید. آنها را آنالیز کنید و سعی کنید اگر ممکن است کاری متفاوت از آنها شروع کنید. در اینجا شما اهداف خود را با یک ایده جدید قرار است ارایه دهید.

 

3- روی ممیزی کسب و کار یا حوزه فعالیت خود کار کنید.

قبل از اینکه برای شروع بازاریابی محتوا سرمایه گذاری کنید روی تحقیقات بازار و ارزیابی محتوا و زمینه های فعالیت با دقت تحقیق کنید. ببینید کدام محتوا دارای بازدهی و ارزش بالا چه در حال یا در آینده است، جز اهداف اولیه خود قرار دهید.

اگر قبلا در حوزه کاری فعالیت داشتید نتایج سال های گذشته خود را آنالیز کنید و نقاط ضعف و قوت آن را شناسایی و برای بهبود آن در همین مرحله اول اقدام کنید. باید ببینید اهداف جدید شما آیا قابلیت اجرایی و توانایی استخدام نیروی کاری را دارد یا خیر؟ سپس با کمک دیگر افراد تیم اقدام به ایجاد طوفان فکری یا brainstorm کنید.

4- یک سیستم مدیریت محتوا برای تولید محتوا انتخاب کنید.

یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین بخش های شروع هر نوع بازاریابی محتوایی است. انتخاب بستر نرم افزاری مناسب سایت و اپلیکیشن برای ارایه محتوا بسیار مهم است. ممکن است شما بخواهید برای اجرای درست یک برنامه تدوین استراتژی تولید محتوا هزینه کرده و یک سیستم  مدیریت محتوا اختصاصی طراحی کنید یا از CMS های آماده مثل ورد‌پرس، جوملا یا غیره استفاده کنید و این انتخاب شما است.

می توانید از مشاورین سئو و بازاریابی برای اینکار کمک بگیرید تا به شما متناسب با قالب نوع محتوا و بودجه در نظر گرفته سیستم مدیریت مناسب پیشنهاد دهند. اگر هنوز هم شک دارید می توانید مقاله برای راه اندازی وبسایتم cms اختصاصی یا آماده ؟ را مطالعه کنید.

5 – نوع محتوا را مشخص کنید.

در تدوین استراتژی تولید محتوا اگر محتوای شما متنی است یا صوتی یا ویدیویی باید مشخص کنید سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب کردید قابلیت پشتیبانی دارد یا خیر؟ دنیای طراحی قالب و برنامه نویسی آنچنان پیشرفت کرده که هزاران قالب سایت آماده و سیستم های مدیریت محتوا در سایت های فروش قالب آماده سایت برای هر کسب و کار وجود دارد.

برخی از قالب‌ها فقط مختص انتشار محتوای ویدیویی است یا برخی قالب‌ها برای انتشار محتوای صوتی بهینه سازی شده یا بسیاری از قالب‌ها بلاگ محور بوده و می توانید محتواهای متنی و گرافیکی متنوعی ایجاد کنید.

در مقاله آموزشی نکته های تولید محتوای ناب در بازاریابی محتوایی به صورت مفصل برای شما در مورد چگونگی خلق محتوا و انتشار آن آموزش لازم را داده‌ایم.

 

 

نمونه استراتژی محتوا

نمونه استراتژی محتوا

برای درک درست استراتژی تولید محتوا ما یکی از سایت‌ها را به عنوان مثال بررسی می کنیم. سعی می کنیم اهداف این سایت از تولید محتوا را برای شما روشن کنیم تا بیشتر با روش اجرای استراتژی تولید محتوا آشنا باشید.

وب سایت zoomg اختصاصی در حوزه بازی و فیلم و سخت افزار مرتبط فعالیت دارد. هدف این سایت تولید محتوای ارزشمند برای جذب مخاطبان علاقه مند به بازی و فیلم و دنیای سخت افزار از موتور جستجو برای افزایش مخاطبان و در نتیجه کسب درآمد است. در ابتدای کار این سایت با استخدام نیروهای دور‌کاری و استخدام نویسندگان مختلف یک تیم تحریریه راه اندازی کرد، با استفاده از تحقیق کلمات کلیدی موضوعات و دسته بندی‌ها را ایجاد کرد، سپس اقدام به انتشار و پوشش تمام اخبار مرتبط با با فیلم، بازی و سخت افزار کرد.

منابع این سایت از سایت های خارجی و ترجمه و انتشار برگردان فارسی آن در قالب متن، ویدیو روی سایت بود. عمده تمرکز این سایت از تولید محتوا کسب درآمد از طریق تبلیغات شرکت‌ها یا افرادی است که در این حوزه های فعالیت دارد.

در تدوین استراتژی تولید محتوا این سایت صدها موضوع مختلف برای انتشار محتوا در نظر گرفته است. برای معرفی بازی محتوای ویدیویی، متن و ویدیو و فقط نوشتاری را انتشار می دهد. تمام این کارها به لطف تیم کاری این سایت است.

روش هایی برای کسب درآمد از سایت

اگر بخواهید به صفحه اصلی این سایت نگاه کنید در ستون های سایت دهها بنر رنگی و تبلیغاتی چشم را جذب می کند. تمام این بنرها مرتبط با زمینه فعالیت محتوایی زوم‌مگ است. درآمد ملیونی از راه تبلیغات در سایت زوم‌مگ به اندازه کافی هزینه سایت و تیم را تامین می کند. حتی برای پشتیبانی مجلات دیگر در حوزه های مختلف راه اندازی کرده است.

در حوزه تبلیغات اینترنتی ما در مقاله روش های کسب درآمد از تولید محتوا به صورت جامع برای چگونگی ایجاد منبع درآمد از محتوای تولید شده بحث کرده ایم.

یک سوال : شما بخواهید وقتی چنین سایتی در دست دارید چگونه از آن کسب درآمد کنید؟

من می توانم در کنار این فعالیت فروشگاه سخت افزاری راه اندازی کنم. یا یک فروشگاه فروش بازی های استریم راه اندازی کنم. یا در حوزه فروش بازی روی دیسک یا فروش فیلم های اورجینال فعالیت کنم. یا سایت های مجله های اعتباری برای ارایه فایل دانلودی راه اندازی کنم.  این یک ایده پیشنهادی است. شما می توانید با ایده پردازی دهها روش کسب درآمد از محتوای تولید شده را برای خود کسب کنید.

می توانم با همکاری از طریق آژانس تبليغات اينترنتي بدون دردسرهای مدیریت و بازاریابی کار تبلیغات در بین محتوا را برای مخاطبان خود ایجاد کنم. البته یک نکته مهم اینکه استفاده از بنرهای تبلیغاتی زیاد درست است امکان درآمد را بالا می برد اما یک توهین به ارزش مشتری نیز محسوب می شود.

صدها سایت مشابه مانند سافت 98، پی سی دانلود، یاس دانلود و غیره تماما از روش تولید محتوای دانلودی در حوزه معرفی نرم افزار و بازی و نرم افزار های موبایل و در کنار آن جذب تبلیغات و بازاریابی محتوایی فعالیت می‌کنند.

جدول استراتژی محتوا

جدول استراتژی محتوا

در ادامه رایج‌ترین مواردی که حتما برای شروع کار یک سایت باید در جدول استراتژی محتوا قرار دهید را به شما توضیح می دهیم. این موارد به صورت عمومی و نسبی بوده و ممکن است بسته به زمینه کاری شما متفاوت باشد.

  1. هدف خود در طراحی جدول را مشخص کنید. این اهداف می تواند شامل اهداف کوتاه مدت، میان مدت یا بلند مدت کسب و کار و حوزه فعالیت شما را شامل شود.
  2. تمام توصیفات برندی که قصد معرفی آن را دارید در نظر بگیرید تا بتوانید مطابق آن جدول را رسم کنید. توصیف برند شامل هویت کسب و کار شما، ارزش‌هایی که برای مشتریان و مجموعه ایجاد می شود، اهداف سازمانی و چشم اندازهای لازم برای رسیدن به هدف نهایی را شامل می شود.
  3. اگر محصول یا خدماتی دارید روی توضیحات و شرح کامل خصوصیات آن وقت کافی بگذارید.مخاطبان هدف خود را بشناسید و محصول را مطابق سلیقه آنها چه فردی یا مجموعه کسب و کار دسته بندی کنید.
  4. روی تحلیل رقبا برای بهبود و خلق ایده استراتژی محتوا کار کنید. مدل عرضه و فروش آنها را بررسی کنید.
  5. با استفاده از ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی 10 تا 15 کلمه کلیدی مرتبط را متناسب با محصول یا خدمات پیدا کنید. دقت کنید کلمات منتخب مرتبط با عنوان محصول باشد.
  6. یک قیف و سفر مشتری طراحی کنید تا با آن بتوانید مراحلی که باید مشتری طی کند تا به یک مشتری بالقوه تبدیل شود مشخص کنید.
  7.  روی لحن محتوا، ساختار یا نوع ارایه آن فکر کنید. قالب محتوایی شامل ساختار آن، رنگ‌بندی، نوع رسانه، لحن نگارش محتوا و غیره می باشد.
  8. روی کانال و شبکه های که آن را برای عموم معرفی خواهید کرد مشخص کنید. در بالا گفته شد اگر ممکن است یک ددلاین برای تقویم محتوا رسم کنید.
  9. یک تحلیل ماهیانه برای آنالیز و دریافت نتیجه کار در نظر بگیرید.

 

عناصر اصلی طراحی استراتژی محتوا برای وبسایت

 

عناصر اصلی طراحی استراتژی محتوا برای وبسایت

هشت عنصر اصلی برای تدوین استراتژی تولید محتوا مورد استفاده قرار می گرد که جز محبوب ترین روش های بازاریابی دیجیتال محسوب می شود. در ادامه با هم به بررسی تمام عناصر می پردازیم :

1 – پست های محتوا

اگر محتوا تولید می کنید صرفا گوگل را به عنوان هدف محتوا در نظر نگیرید. پستی که قرار است منتشر شود باید بررسی شود متناسب با موضوع خدمات و موضوع کسب و کار است یا خیر؟ پست هایی که منتشر خواهید کرد کاملا مخاطب محور بوده و بتواند نیاز آنها بعد از خواندن مقاله تامین کند.

یک مقاله خوب 1000 کلمه و مقاله های بهتر تا 2000 کلمه را شامل می شود. البته بسته به حوصله و زمان مخاطب می توانید یک نظر سنجی در سایت بزارید تا بتوانید سقف متعادل تعداد کلمات محتوا را مشخص کنید. مشخص بودن نرخ تولید محتوا برای بودجه بندی بسیار اهمیت دارد.

ایجاد کامنت مارکتینگ برای به روز رسانی مطالب قدیمی یکی از تاثیر گذار ترین روش های جذب بازدید و به روز رسانی محتوای قدیمی است. روی کامنت مارکتینگ خود کار کنید و سعی کنید هر روز به صورت یک کاربر عادی کامنت هایی با متن کلمات کلیدی برای مطالب قدیمی ایجاد کنید و به آن پاسخ دهید.

2 – قالب ارایه محتوا

نوع فرم مقاله و محتوای خود را مشخص کنید. یک فهرست ابتدایی ایجاد کنید و مخاطب را هدایت کنید. می توانید از فرمت های کتاب الکترونیکی یا PDF به صورت جامع برای راهنمایی مشتری استفاده کنید.

نوع قالب محتوا را مشخص کنید آیا خبری است؟ آیا رپرتاژ است؟ آیا مقاله راهنما است؟ آیا یک محتوای متن ساده است؟ نوع قالبی که قرار است مخاطبان شما آن را ببینید در این بخش باید مشخص کنید.

 

3 – نوع نمایش محتوا را مشخص کنید.

نمایش یک محتوا می‌تواند در قالب متن با تصویر، اینفوگرافی یا پادکست یا ویدیو باشد. این قالب ها به عنوان اصلی ترین فرم نمایش محتوا برای وبلاگ در نظر گرفته می شود. چرا هدف نهایی هر برنامه تدوین استراتژی تولید محتوا  ایجاد ارزش برای آنها خواهد بود.

4 – یک Templates یا الگوی نمایش صفحه ایجاد کنید.

مهم است مخاطبان شما برای مشاهده محتوا آیا باید یک صفحه بلاگ مانند را ببینند یا یک صفحه طراحی شده متناسب با مخاطب هدف. هر چه باشد باید به گونه ای باشد هم جذابیت داشته و هم از خلاقیت در طراحی آن استفاده شود.

طراحی صفحات سایت و نوع گرافیک سایت بسته به قالب منتخب شما است که آیا این قابلیت را دارد یا خیر. افزونه های صفحه ساز و قالب سازگار با این صفحه سازها در فروشگاه فروش قابل سایت موجود است. اگر قالبی را انتخاب کردید دقت کنید اگر خود صفحه ساز ندارد حتما قابلیت سازگاری با صفحه ساز المنتور و صفحه ساز WPBakery را داشته باشد.

5 – اینفوگرافی

همیشه سریع‌ترین و جذاب‌ترین روش های انتقال مفهوم یک موضوع استفاده از تصاویر اینفوگرافی است. اینفوگرافی هنوز هم یکی از جذاب‌ترین شکل های تولید محتوا محسوب می شود که می توانید در قالب های مختلف برای مخاطبان خود نمایش دهید.

اگر سری در سایت های اشتراک فایل های گرافیکی بزنید می توانید به صدها طرح متنوع از اینفوگرافی دسترسی داشته باشید. یا اگر خود شما به نرم افزار های طراحی عکس مثل فتوشاپ آشنا هستید یا با کمک طراحان گرافیک اینفلوئنسر می توانید اقدام به طراحی اینفوگرافی دلخواه خود کنید.

6 – ویدیو

ویدیو ارزشمندترین رسانه برای تدوین استراتژی تولید محتوا است. هیچ محتوایی جذابیت یک محتوای ویدیویی را ندارد. چرا که بیننده درگیر متن یا تصاویر نشده و مستقیم در یک چهارچوب زمانی همه اطلاعاتی که لازم است را دریافت خواهد کرد. با توجه به اینکه مخاطبان سلیقه مختلفی دارند ممکن است برخی از مخاطبان دوست داشته باشند به جای مطالعه متن محتوا فیلم آن را تماشا کنند.

در اصول سئو هر چقدر مخاطب شما در سایت باقی بماند (فاکتور Time On Site )  یه عنوان یک امتیاز غیر رسمی سئو نزد گوگل محسوب می شود. چرا که نشان می‌دهد محتوای شما آنچنان ارزشمند است که توانسته مخاطب را از زمان ورود تا خروج مدت زمان قابل توجهی در سایت سرگرم کند.

نقطه مقابل Time On Site اصلاح  dwell time است که در مقاله ای دیگر به تفاوت آنها خواهیم پرداخت. اما برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله  راهنمای جامع ویدیو مارکتینگ (ویژه کسب ‌و کارهای کوچک ) را مطالعه کنید.

7 – پادکست

افرادی که علاقه مند به استفاده از مطالب صوتی در قالب پادکست هستند روز به روز بیشتر می شود. در سال 2021 حدود 10 درصد از مخاطبان علاقه مند به محتوای صوتی و پادکست هستند. چرا که در سفر، رانندگی یا شرایط مختلف می توانند از مطالب شما به ساده‌ترین شکل ممکن استفاده کنند.

پادکست‌ها نیز به صورت انواع مختلف قابل تولید و ارایه است. می توانید به صورت روایت گونه یا ترکیبی از موسیقی تولید شود. یا اینکه بودجه مناسب دارید از یک گوینده به صورت یک برنامه رادیویی در استراتژی تولید محتوا در نظر بگیرید.

رسانه های شبکه اجتماعی

8 – رسانه های شبکه اجتماعی

تنوع رسانه های اجتماعی آنقدر زیاد شده است که عملا شما می توانید در حوزه بیشتری از بازار تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی برای معرفی مطالب و پست های خود اقدام کنید.

یکی از رسانه های مطرح و بسیار تاثیر گذار محتوا برای اینستاگرام است. شما در قالب های متنوع به صورت پست تصویری، ویدیویی، ریلز یا غیره می توانید با ملیون‌ها مخاطب این شبکه با هزینه اندک دسترسی داشته باشید.

شبکه های دیگر مثل فیسبوک، تویتر و غیره به عنوان یک مکمل با مخاطبان خاص خود می تواند حوزه معرفی خدمات و محصولات شما را عهده دار شوند. در امر سئو شبکه های اجتماعی تاثیر نسبتا خوبی در Off Page SEO دارند. برای دریافت مزیت تولید محتوا در بستر اینستاگرام فیلم آموزشی خلق کسب وکار اینستاگرامی (اینستاگرام مارکتینگ) را مطالعه کنید.

پرسش و پاسخ :

  • چرا در بازاریابی حرفه ای نیاز به تدوین استراتژی تولید محتوا است؟

با توجه به مطرح بودن هزینه و زمان لازم است با طراحی و ایجاد یک استراتژی تولید محتوا بتوانید در مدت زمان مشخص به هدف خود در تولید محتوا برسید.

محتوایی که تولید می شود باید کاملا متناسب با سلیقه و نیاز مخاطبان باشد. وقتی شما بتوانید محتوایی تولید کنید که طیف متنوعی از مخاطبان از پست های شما دیدن کنند بدانید در اجرای برنامه تدوین استراتژی تولید محتوا  موفق عمل کردید.

  • چگونه یک چارچوب برای تدوین استراتژی تولید محتوا ایجاد کنیم؟
  1. هدف خود را مشخص کنید.
  2. تحقیقات میدانی و رقبا را شروع کنید.
  3. روی ممیزی و کنترل نوع ارایه محتوا دقت داشته باشید.
  4. یک سیستم مدیریت محتوای آسان و کاربردی متناسب با نیاز خود تهیه کنید.
  5. نوع قالب محتوایی خود را مشخص کنید.
  6. از ایده و خلاقیت در تولید محتوا استفاده کنید.
  7. روی انتشار و معرفی مقالات در پلتفرم های مختلف خارج از سایت هدف گذاری کنید.
  • انواع قالب های بازاریابی محتوایی چیست؟
  1. پست وبلاگ
  2. کتاب الکترونیکی یا PDF
  3. مطالعه و تحقیق
  4. انتخاب قالب نمایش محتوا
  5. استفاده از اینفوگرافی
  6. استفاده از ویدیو
  7. استفاده از پادکست
  8. استفاده از قدرت شبکه های اجتماعی
  • تدوین استراتژی تولید محتوا از چه بخش هایی تشکیل شده است؟
  1. هدف گذاری زمان دار برای خود مشخص کنید.
  2. روی هویت و توصیف برند بازاریابی خود کار کنید.
  3. در توضیح متن و محتوایی که برای مخاطب و مشتری شما لازم است کار کنید.
  4. یک برند و پرسونای ارایه محتوا و محصول ایجاد کنید.
  5. مخاطیبان خود را شناخته و متناسب با نیاز آنها تولید محتوا کنید.
  6. روی تحلیل و بررسی رقبا دقت کنید.
  7. بین 10 تا 15 کلید وازه مهم برای تولید محتوای اصلی در نظر بگیرید.
  8. یک قیف فروش یا نقشه سفر مشتری طراحی کنید.
  9. روی نوع ارایه محتوا از نظر لحن، نوشتار، رنگ و غیره کار کنید.
  10. کانال هایی که قصد دارید مقالات و محتوای خود را تبلیغ و معرفی کنید را مشخص کنید.
  11. یک تقویم محتوا برای فعالیت دایمی ایجاد کنید.
  12. هر ماه میزان ورودی کاربران و بازدید از محتوای تولید شده را آنالیز کنید.

پیشنهاد می کنم به صفحه خدماتی تدوین استراتژی سئو سر بزنید.

5/5 - (1 امتیاز)

با ارائه محتوای کاربردی، تجربه بهتری از سئو و بازاریابی دیجیتال برای شما پدید می آوریم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *