رتبه‌های برتر گوگل را با تولید محتوای کاربرپسند تصاحب کنید

رتبه‌های برتر گوگل را با تولید محتوای کاربرپسند تصاحب کنید

وب‌سایت‌های بزرگ و پرطرفدار، اهمیت زیادی به تولید محتوا می‌دهند. تولید محتوای کاربرپسند یکی از بهترین و ساده‌ترین راه‌ها برای رسیدن به رتبه‌های برتر در نتایج موتورهای جست‌وجو است. محتوای کاربرپسند شرایط و ویژگی‌هایی دارد که بهتر است با آن آشنا شوید. شما هم می‌توانید رتبه‌های برتر گوگل را با تولید محتوای کاربرپسند تصاحب کنید. با ما همراه باشید تا شما را با نکات مهم و ویژگی‌های تولید محتوای کاربرپسند بیشتر آشنا کنیم.

رتبه‌های برتر گوگل را با تولید محتوای کاربرپسند تصاحب کنید

محتوای کاربرپسند چه نوع محتوایی است؟

همانطور که می‌توان از نام این نوع محتوا فهمید، محتوای کاربرپسند محتوایی است که برای کاربر نوشته شود. یعنی نویسنده آن باید خود را جای کاربر قرار داده و تمام سوالات ذهنی کاربر را در محتوای خود پاسخ دهد. محتوایی که صرفاً برای گوگل و رتبه گرفتن نوشته شده باشد، کاربرپسند نیست و بیشتر اوقات نتیجه کاملاً متفاوتی را به همراه دارد.

البته نوشتن محتوا برای کاربر به این معنی نیست که اصول و قواعد سئویی و محتوایی را نادیده بگیرید و بدون توجه به آن‌ها مطالب خود را بنویسید. باید به هر دو مورد توجه کنید و کاربر را در اولویت قرار دهید. وب‌سایت‌های زیادی به‌دلیل ناتوانی در تولید محتوای کاربرپسند، نمی‌توانند نظر مخاطبان و حتی موتورهای جست‌وجو را به خود جلب کنند و در نهایت از نتایج جست‌وجوی کاربران محو می‌شوند.

محتوای کاربرپسند چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای تولید محتوای کاربرپسند و جذاب باید با اصول و قواعد مهم آن آشنا شوید. در ادامه ویژگی‌های محتوای کاربرپسند را معرفی می‌کنیم.

۱. محتوای کاربرپسند جامع و کامل است

اولین ویژگی یک محتوای کاربرپسند، جامع و کامل بودن آن است. محتوایی می‌تواند جامع و کامل باشد که بتواند به تمام سوالات ذهنی کاربر پاسخ مناسب دهد و نیازهای او را برطرف کند؛ اگر به این شکل نباشد، کاربر به‌سرعت از صفحه خارج شده و نمره منفی برای وب‌سایت شما لحاظ می‌شود. برای نوشتن محتوای جامع و کامل بهتر است خود را به جای کاربر بگذارید و تمام نکات مهم و مورد نیاز را بیان کنید. استفاده از منابع متنوع در ارائه مطالب جامع بسیار موثر است. با وجود این، به انسجام معنایی محتوا نیز توجه کرده و همچنان یک‌دست بودن و یکپارچگی را در محتواهایتان رعایت کنید.

۲. محتوای کاربرپسند اشتباه نگارشی و املایی ندارد

بی‌شک هر کاربری با دیدن اشتباهات نگارشی و املایی، رغبت خود برای خواندن ادامه مطلب را از دست می‌دهد. بسیاری از کاربران با دیدن اولین اشتباه املایی و نگارشی، از صفحه مورد نظر خارج‌شده و به صفحه دیگری می‌روند. توجه داشته باشید که کاربران امروزی به‌شدت روی مواردی مانند غلط‌های املایی و اشتباهات نگارشی حساس و ریزبین هستند.

۳. در محتوای کاربرپسند از تیترهای درست استفاده می‌شود

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که در تولید محتوای کاربرپسند باید به آن توجه داشته باشید، استفاده از تیترهای درست است. در واقع تیتر محتواهای شما باید کاملاً متناسب با موضوع محتوا و جذاب باشد؛ اگر از تیترهای نامربوط (نسبت به موضوع محتوا) استفاده کنید، مسیر محتوا به‌طور کامل تغییر می‌کند.

۴. جمله‌های اضافی در آن دیده نمی‌شود

در محتواهای کاربرپسند، جمله‌‌های اضافی وجود ندارد. کاربران با خواندن جمله‌های تکراری خسته می‌شوند و در نهایت محتوایی که شامل جمله‌های اضافی است، نمی‌تواند ویژگی کاربرپسند بودن را داشته باشد. سعی کنید از جمله‌های با مفهوم جدید در محتواها استفاده کنید و به اصطلاح از «تکرار مکررات» بپرهیزید. محتواهای طولانی که جمله اضافه‌ای در آن‌ها دیده نمی‌شوند، ایده‌آل کاربران خواهند بود.

کاربران نمی‌توانند برای رسیدن به پاسخ پرسش‌های خود مدت زیادی صبر کنند. به همین دلیل است که باید به‌سرعت سر اصل مطلب بروید و از اضافه‌گویی بپرهیزید. توجه کنید که نوشتن ۵۰۰ کلمه مفید خیلی بهتر از نوشتن ۵۰۰۰ کلمه‌ای است که مفید نباشد و کاربر پاسخ خود را در آن به‌دست نیاورد؛ به تعداد کلمات توجه نداشته باشید و در همان تعداد کم پاسخ کاربر را بدهید. مگر آن‌که نیاز به ارائه مطالب طولانی باشد.

۵. در محتواهای کاربرپسند از تصاویر به خوبی استفاده می‌‌شود

اگر می‌خواهید محتوای کاربرپسندی داشته باشید، باید از تصاویر، اینفوگرافیک، ویدئو و موارد مشابه استفاده کنید. کاربران از دیدن متن خالی (بدون عکس) خسته می‌شوند و احتمال ترک‌کردن صفحه مورد نظر بالا می‌رود. به همین دلیل، توصیه می‌شود به ازای هر چند کلمه (مثلا هر ۳۰۰ کلمه) از یک تصویر استفاده کنید. لازم به ذکر است، تصاویر باید مرتبط با موضوع و ترجیحاً مرتبط با تیترهای محتوا باشند تا ارتباط معنایی میان کاربر، موضوع و محتوا به‌خوبی برقرار شود.

۶. تمام جمله‌بندی‌های آن درست است

خواندن جمله‌هایی که فعل، فاعل و… مشخصی ندارند، کاربران را خسته می‌کند. در واقع، کاربر باید با خواندن هر یک از جملات محتوا، به مرحله بالاتر و به جلو هدایت شود؛ اگر از جمله‌بندی‌های غلط استفاده کنید، کاربر نه‌تنها به جلو هدایت نمی‌شود، بلکه به چند مرحله عقب‌تر نیز باز می‌گردد.

۷. منحصربه‌فرد و جذاب ارائه می‌شود

اگرچه یونیک‌بودن محتوا را بیشتر افراد به نکات سئویی ربط می‌دهند، اما باید بدانید کاربران نیز به اندازه موتورهای جست‌وجو از خواندن مطالب تکراری بیزارند. باز کردن صفحات وب‌سایت‌ها و خواندن مطالب تکراری با کمی تغییر و تحول هر کاربری را آزرده خاطر می‌کند. بنابراین، محتوایی کاربرپسند است که مفهوم جدیدی را در پاسخ به سوالات کاربران ارائه می‌دهد و از لحن و نوشتار مناسبی برخوردار است. استفاده از لحن مناسب و ارائه سبک داستان‌ سرایی در تولید محتوا و مثال‌ها برای درک بهتر برای برخی موضوعات در روان‌ و قابل‌ فهم‌بودن محتواها اهمیت بالایی دارد.

نظر گوگل در مورد محتوای کاربرپسند یا people-first content چیست؟

در سال‌های اخیر و در پی رقابت برای قرار گرفتن در رتبه‌های بالای گوگل، بسیاری از محتواها به‌جای انسان برای موتورهای جستجو نوشته شده‌اند. درواقع، در تولید این محتوا نه به تجربه کاربر؛ بلکه تنها به قرار گرفتن در رتبه‌های بالاتر، فکر کرده‌اند. از همین جهت، گوگل در سال ۲۰۲۲ الگوریتم Helpful Content را برای بهبود تجربه کاربری و مفید بودن پیشنهادهای ارائه‌شده به کاربران لانچ کرد تا از این طریق، تولیدکنندگان محتوایی که دلسوزی بیشتری نسبت به کیفیت و کاربردی بودن محتوای خود دارند، تشویق می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تکنیک‌های تولید محتوای people-first مقاله ” الگوریتم Helpful Content ” مطالعه کنید. اگر نیاز به تولید چنین محتوایی برای وب‌سایت خود دارید، تیم تحریریه تریبون می‌توانند سفارشات تولید محتوای شما را با هزینه مناسب و سرعت بالا انجام دهند.

۵/۵ - (۷ امتیاز)

با ارائه محتوای کاربردی، تجربه بهتری از سئو و بازاریابی دیجیتال برای شما پدید می آوریم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *