اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟ [ رشد ۱۰ برابری با تولید محتوا ]

اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟ [ رشد ۱۰ برابری با تولید محتوا ]

اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟

یک بار دیگر عنوان مقاله را کمی با دقت نگاه کنید! یک عنوان ساده اما پر از رمز و راز که اگر با مفاهیم و قواعد آن آشنا نباشید، بهتر است قید تولید محتوا را زده و آن را به فرد حرفه ای بسپارید. تولید هر محتوا همانند تولید یک سیگنال هدفمند برای مخاطبان با استفاده از گیرنده گوگل است.

در این مقاله قصد داریم شما را اصول و قواعد حرفه ای تولید یک محتوای ارزشمند در مرحله اول برای مخاطب و در مرحله دوم برای گوگل آشنا کنیم. تولید یک محتوا باید مطابق با الگوریتم‌های آنالیز موتور جستجوی گوگل SEO باشد تا اجازه دریافت توسط مخاطب را داشته باشد. به تصویر زیر دقت کنید تا در ادامه به توضیح هدف از تصویر بپردازیم.

 

اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟ [ رشد 10 برابری با تولید محتوا ]

تولید محتوا چیست ؟

« محتوا یعنی اینکه انتظار دارم درآمد زیادی از آن برای من در بیاید. » جمله جالبی که بیل گیتس در سال ۱۹۹۶ گفت. تعریفی که من با این همه سال تجربه در تولید محتوا می‌توانم ارایه دهم : ” محتوا Content Creation یعنی ارایه یک هدف آموزشی یا تبلیغاتی در قالب نمایشی جذاب با استفاده عنصرهای گرافیک، متن، ویدیو و صوت با آمیزه‌ای از خلاقیت و جذابیت برای مخاطب هدف است. ”

هزینه تولید محتوا برای سایت بسته به نوع و اهمیت مقاله متفاوت است ولی به هر تفاوتی که باشد هزینه محسوب می‌شود. هزینه اول وقت و حوصله شما و هزینه دوم پرداخت مالی شما برای تولید محتوا است. در مقاله راهنمای تدوین استراتژی بازاریابی محتوایی به صورت کامل به شما در مورد مرحله اول تولید محتوا که همان استراتژی تولید محتوا است توضیح داده ایم.

چگونگی طراحی ساختار یک مقاله

یک مقاله قبل از تولید باید به سه نکته مهم پاسخ دهد که این سوال تنها با طراحی استراتژی تولید محتوا به سادگی قابل پاسخ است سپس به بررسی ساختار اصلی تولید محتوا خواهیم پرداخت :

  1. جلب توجه
  2. وعده به مخاطب
  3. ارایه راهکار
  • جلب توجه

یک مقاله از ابتدا تا انتها شامل اصول و قواعدی می‌باشد که اگر با آنها آشنا باشید می‌توانید یک محتوای بی نقص را تولید کنید. اما برای رسیدن به مقاله بی نقص باید پاسخ دهید که موضوع مقاله شما چیست؟ چه عنوان جذابی برای نمایش به مخاطب برای کلیک روی آن در نظر گرفته اید؟ برای معرفی هدف مقاله چه مدل ارایه در نظر گرفته اید؟ قصد دارید توضیح خود را در متن مقاله را چگونه به مخاطب ارایه دهید؟

موضوع مقاله :

موضوع مقاله باید متناسب با هدف و نوع مقاله باشد. مقاله‌ها خبری، آموزشی، بازاریابی یا محتوایی تولید می‌شود. مثلا اگر قصد دارید در مورد معرفی یک کتاب یک مقاله یا عنوان تبلیغاتی بنویسید می‌توانید یک عنوان جذاب مثل : «کتاب شکستن مرزهای فروش نایاب شد!» را انتخاب کنید.

عنوان مقاله :

عنوان مقاله نوک پیکان شما برای جلب توجه مخاطب است. تنها جایی که قبل از هر چیز توسط مخاطب دیده می‌شود. اگر جذابیتی نداشته باشد مقاله شما هر چقدر عالی نوشته شود ارزش نخواهد داشت.

متن مقاله :

بعد از عنوان متن مقاله شما است. مهمترین بخشی که باید مخاطب را درگیر کرده و یک سفر مخاطب برای آن طراحی کنید.در هر پاراگراف سعی کنید عناوین داخل مطلب را به گونه ای انتخاب کنید تا مخاطب را برای ادامه مطالعه کنجکاو نگهدارد.

 

وعده به مخاطب در تولید محتوا

  • وعده به مخاطب

اعتماد مشتری به شما ارزش آفرین است. ارزش یعنی احترام به مخاطب و عمل به وعده ای که می‌دهید. توضیح مقاله طبق اصول تولید محتوا به عنوان یک تعهد کتبی کسب و کار شما با برند شما برای رفع نیاز مخاطب از خواندن مقاله است.

هوش مصنوعی رنک برین گوگل تا حدی هوشمند شده است که در کمال تعجب می‌تواند ساختار و کیفیت محتوا را به عنوان یک ارزش شناسایی کرده و در نتایج جستجو برای مخاطب نمایش دهد. پس باید مراقب باشید وعده‌هایی که به مخاطب می‌دهید را در محتوا تحویل او دهید.

چرایی موضوع :

باید مشخص کنید چرا محتوا را تولید می‌کنید؟ این محتوا باید چه نیازی از مخاطب را رفع و تامین کند؟ مخاطب چگونه می‌تواند بعد از خواندن محتوا به یک چگونگی اجرای کار برسد. اگر محتوای شما تبلیغاتی است باید تبلیغ و توضیح خصوصیات کالا به صورت کافی به هر چیزی که ممکن است در ذهن مخاطب ایجاد شود پاسخ دهد.

طرح پیش نیاز :

ایجاد نیاز به هدف موضوع در محتوا بستگی به استراتژی و خلاقیت شما در ایجاد موضوع و توضیح مقاله دارد. وقتی مخاطب بداند مطالعه این محتوا به عنوان یک اطلاعات اولیه در تصمیم گیری او کمک می‌کند بسیار ارزشمند خواهد بود. سعی کنید ارزشی که پیشنهاد می‌کنید واقعا نیاز مخاطب هدف باشد.

ارایه راهکار

هر محتوا با هدف کمک و ارایه یک راهکار برای رفع نیاز مخاطب طراحی و تولید می‌شود. با آموزش و نکاتی آموزنده به مخاطب کمک می‌کند تا بتواند به یک روش برای حل مشکل یا نیاز بعد از مطالعه محتوا برسد. با تاکید بر نکات مهم در انتهای مقاله یک یادآوری خالی از لطف نیست.

چرا که مخاطب ممکن است گاها بخشی از محتوا را بخواهد مجدد مطالعه یا به آن مراجعه کند. به عنوان مثال قصد دارید یک محصول را معرفی کنید که باید در مورد محصول، کاربرد آن، توصیف محصول ، هدف رفع نیاز مخاطب از خرید از آن، خدمات پس از فروش و غیره به صورت کامل توضیح داده شود.

 

چگونه تولید محتوا کنیم ؟

چگونه تولید محتوا کنیم ؟

قبل از چگونگی تولید محتوا باید با ساختار و انواع محتوا آشنا باشید. محتوا به ۴ صورت متن، تصویر، ویدیو و صوت برای مخاطبان قابل ارایه است. تمام این قابل‌های محتوایی باید متناسب با ساختار پیشنهاد داده شده توسط گوگل تولید و سپس برای مخاطب ارایه شود.

گوگل رابط بین شما و مخاطب برای دیده شدن است. به یاد داشته باشیم ” گوگل در نتیجه به سایت‌هایی توجه می‌کند که پاسخ‌گوی نیاز کاربران هستند. ” تولید محتوا شامل نکاتی است که باید قبل از شروع به تولید آن حتما ابتدا آن را در استراتژی تولید محتوا برای خود مشخص کنید.

بهترین روش سفارش تولید محتوا برای سایت استفاده از فریلنسر است. فریلنسرها هر کدام تعرفه تولید محتوای مخصوصی بسته به تجربه و تبحر برای خود دارند. که پیشنهاد می‌شود اگر وقت کافی برای تولید محتوا ندارید آن را به یک نویسنده مجرب بسپارید تا تولید محتوا را انجام دهد. و شما به عنوان ناظر فقط به نحوه اجرا و خروجی نهایی به کاربر نظارت خواهید داشت.

نحوه استخدام نویسنده برای تولید محتوای سایت

اگر سری به سایت‌های اینترنتی در حوزه انجام خدمات تولید محتوا بزنید می‌توانید گروه های کوچک و بزرگ با سلیقه‌های مختلف برای تولید محتوا در هر موضوعی را پیدا کنید. استخدام نویسنده برای سایت تنها در زمانی که شما وقت کافی یا نیاز به سرعت در تولید محتوا دارید مناسب است.

در این روش شما با یک نویسنده قرارداد همکاری دورکاری یا حضوری می‌بندید و نویسنده برای شما اقدام به تولید محتوا بر اساس اصول تولید محتوای الکترونیکی برای  شما می‌کند. نویسندگان بر اساس تعداد کلمه برای شما تولید محتوا انجام می‌دهند. بسته به کیفیت و سختی و تخصصی بودن موضوع مقاله قیمت‌هایی بین ۳۰ تومان تا ۱۲۰ تومان در حالت خوش بینانه باید برای تعداد کلمه در نظر بگیرید.

یکی از وب سایت‌هایی که به صورت فریلنسری برای شما تولید محتوا انجام می‌دهد سایت انجام میدم است. در این سایت شما به عنوان کارفرما یا نویسنده در سایت ثبت نام می کنید و اقدام به انجام خدمات فریلنسری برای تولید محتوا می‌کنید. هر نویسنده و هر تخصصی بخواهید می‌توانید در این سایت برای خود با قیمت‌های مختلف پیدا کنید.

کلمه کلیدی محتوا

کلمه کلیدی یعنی کلمات یا عباراتی که دوست داریم در آنها از موتور جستجوی گوگل جایگاه کسب کنیم. عنوان و موضوع مقاله که در بالای صفحه تگ keyword قرار می‌دهیم و آن را در طول متن مقاله تکرار می‌کنیم یکی از دلایل اصلی ارزش محتوا در نزد گوگل محسوب می شود.

این کلمات به کاربران کمک می‌کند تا به هدف خود از مطالعه و نتیجه جستجو از محتوا برسند. برای کمک به کاربران کلماتی که بیشترین تکرار در مقاله را دارند به عنوان برچسب در نظر می‌گیریم. چگونگی میزان جستجوی کلمه کلیدی، کلمه پیشنهادی، رقابت پذیری کلمه کلیدی، تخمین میزان جستجوی کلمه کلیدی از قبل در طراحی استراتژی تولید محتوا برای شما مشخص شده است.

به خاطر داشته باشید از کلمه کلیدی در نمونه تولید محتوا فقط یکبار برای لینک سازی داخلی استفاده کنید. حداقل تا ۵ کلمه کلیدی را لینک سازی کنید تا اقتدار و قدرت مقاله شما بیشتر باشد.

مفهوم کلمه کلیدی یا کلمه کلیدی ! جوهره محتوا

عنوان سوال بر انگیزی شد نه!؟ برای استفاده از کلمات کلیدی در مقاله حتما نیاز نیست که عین همان کلمه کلیدی را در داخل محتوا استفاده کنیم. می‌توانیم از کلمات مترادف که همان مفهومی و مشابه کلمه کلیدی اصلی را دارد استفاده کنیم. با اینکار به گوگل می‌فهمانیم مقاله ما ارزش و جایگاه مفهوم کلمه کلیدی را درک کرده است.

بیاید برای کسب موفقیت در سئو با استفاده از مفهوم گرایی در محتوا یک مثال بزنیم :

می‌خواهیم با کلمه کلیدی خرید خانه ویلایی در تهران یک مقاله تولید کنیم. برای توصیف این کلمه کلیدی ما نیاز داریم از کلمات مترادف و مفهوم دار که مرتبط کلمه کلیدی مورد استفاده است را در متن خود دارد استفاده کنیم.بنابراین نیاز به مشاهده آموزش تحقیقات کلمات کلیدی داریم به شکل زیر دقت کنید :

استفاده درست از تگ های H " هدینگ" در مقاله

 

کلمات بالا به عنوان کلمات کلیدی فرعی و مترادف برای کلمه کلیدی اصلی ” خرید خانه در تهران ” در استراتژی تولید محتوا پیشنهاد شده است. برای تعیین کلمات کلیدی مترداف تکرار ۳ تا ۵ بار از کلمه کلیدی اصلی در طول محتوا مناسب است.

استفاده درست از تگ های H ” هدینگ” در مقاله

یک محتوا و مقاله در متن خود شامل سر فصل‌های موضوعی خواهد بود که خواننده قرار است در طول مقاله درباره آنها اطلاعات دریافت کند. این فهرست موضوعی در قالب تگ H1 تا H4 در داخل مقاله می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. فهرست موضوعی در چگونگی طراحی ساختار به عنوان یک وعده به مخاطب تلقی می‌شود که باید در انتخاب آن دقت کنید.

تگ H1 در صفحه مقاله با استفاده از سئو تکنیکال توسط قالب مدیریت محتوا درج می‌شود لذا نیازی به استفاده از آن نمی‌باشد. مگر در صورتی که بخواهید با استفاده از کدهای اچ تی ام خود شما یک ساختار اختصاصی استفاده کنید.

برای عنوان بندی محتوا از تگ H2 استفاده کنید. بین ۳ تا ۵ تگ H3 در زیر آن استفاده کنید. چنانچه نیاز به توضیح یا طولانی شدن مبحث بود می‌توانید از تگ‌های H4 و به پایین هم استفاده کنید. سعی کنید هیچوقت ابتدا تگ H4 یا H3 برای عنوان فهرست محتوا استفاده نکنید. اینکار محتوای شما را نابود می‌کند.

  • نکاتی مهم در استفاده از مفهوم هیدینگ در محتوا :
  1. H1 به معنی چیستی در محتوا است.
  2. H2 به معنی چرایی در محتوا است.
  3. H3 به معنی چگونگی در محتوا است.
  4. هر هدینگ بین ۵ تا ۸ کلمه کلیدی را می‌تواند در خود داشته باشد.
  5. هدینگ‌ها بر اساس ترتیب نوع محتوا نوشته و تنظیم شود.

رعایت استاندارد های تولید محتوا

رعایت استاندارد های تولید محتوا

هر نمونه تولید محتوا باید استانداردهایی را رعایت کند. این اصول اولیه ساده بوده و با کمی دقت می‌توانید در مقالات خود به کار ببرید. برای تولید یک محتوا نیاز مخاطب و هدف خود را مشخص کنید سپس  تحقیق کلمات کلیدی کرده و اقدام به تولید محتوا کنید. تمام این مراحل توسط مدیر سئو در استراتژی تولید محتوا مشخص و برای نویسنده ارسال می شود.

  • چگالی کلمه کلیدی :

بعد از اتمام مقاله چگالی کلمات کلیدی محتوا را بررسی کنید. با استفاده از ابزارهای مختلف نظیر یاست می‌توانید چگالی کلمه کلیدی محتوا را مورد ارزیابی قرار دهید.

  • اصلاح حروف اضافه :

به عنوان مثال من در ابتدای نوشتن این مقاله از کلمات اضافی مانند در، به، است، می، ها و غیره زیاد استفاده کرده بودم. چرا که نیم فاصله را در این مرحله رعایت نمی کنم و آن را موکول به بازخوانی و نگارش فنی مقاله می‌کنم. به عنوان مثال به کلمه می‌کند دقت کنید :

  1. کلمه عادی : می کند
  2. کلمه درست با نیم فاصله : می‌کند
  3. کلمه نادرست : میکند

الگوریتم رنک برین گوگل نسبت به نگارش محتوا و رعایت نیم فاصله‌ها در مقالات توجه ویژه ای دارد. هر چند اجباری نکرده است ولی پیشنهاد کرده برای دور شدن را تغییرات آینده در استراتژی سئوی گوگل این موارد را رعایت کنید تا خواننده و مخاطب بهتر به درک موضوع بپردازد.

  • تعداد استفاده از کلمات کلیدی :

به تعداد استفاده از کلمات کلیدی اصلی کوتاه یا بلند خود در طول متن دقت کنید. به عنوان مثال در خرید خانه در تهران من کلمات خرید، فروش، اقساط، تهران و غیره را بیشتر استفاده کردم و آن را با بولد کردن مورد تاکید قرار دادم.

کلمه کلیدی به عنوان راهنما برای سئوی داخلی سایت در الگوریتم ۲۰۲۲ گوگل شناخته می شود و مانند گذشته با دهها برچسب به دنبال افزایش بازدید محتوای خود نباشید. بهترین حالت کلمه کلیدی برای محتوای  ۱۰۰۰ کلمه ای ۳ لینک داخلی و یک لینک خارجی است.

  • توجه به عنوان سئو

عنوان سئوی شما برای مطلب باید کمتر از ۶۵ حرف باشد. پیشنهاد می‌شود برای عنوان بندی از کلمات طولانی و جمله کامل استفاده کنید. به یاد داشته باشید نمایش سئوی عنوان در موبایل و دسکتاپ با یکدیگر متفاوت است. به شکل زیر توجه کنید تا به تفاوت نمایش عنوان در موبایل و دسکتاپ پی ببرید :

لینک سازی به موضوعات مرتبط

  • لینک سازی به موضوعات مرتبط :

در طول متن مقاله حتما اگر جایی دیدید برای توضیح یک مفهوم نیاز به توضیح کامل و جامع است اگر مقاله ای مشابه از قبل دارید به آن لینک ” آموزش لینکسازی داخلی در سئو ”  دهید. یا اگر موجود ندارید به عنوان یک مقاله جدید در استراتژی تولید محتوا برای خود در نظر گرفته و پیرامون آن مقاله تولید کنید و به این مقاله لینک سازی کنید.

  • توجه به پاراگراف بندی :
  1. هر پاراگراف عادی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلمه را شامل می‌شود. یعنی بین دو سطر تا ۵ سطر. سعی کنید بیشتر از آن ادامه ندهید چون باعث خستگی خواننده خواهد شد.
  2. موضوعات هر پاراگراف متناسب و مرتبط با موضوع سر فصل هدینگ باشد و خارج از از آن توضیح ندهد.
  3. سعی کنید موضوعات هر پاراگراف با به پاراگراف قبل یا بعد آن متصل کنید.
  4. از کلمه‌ هایی که به عنوان انتقال دهنده مانند به، برای، از، را، تا، اینچنین و غیره “استفاده کنید.
  5. به علایم نگارشی توجه کنید. مثلا قبل از ویرگول اسپیس نزنید. مگر اینکه بخواهید روی یک کلمه کلیدی خاصی تاکید کنید.
  • جمع بندی مقاله :

جمع بندی همان نتیجه‌گیری شما از کل محتوا است. پس باید خودتان را جای خواننده گذاشته و یکبار به صورت سریع در قالب چند سطر خلاصه مفهوم و ارایه راهکار را معرفی کنید. در خلاصه بندی محتوا نیازی به تکرار سر فصل‌ها نبوده و هدف انتقال چکیده یک محتوا با بیانی ساده است.

در انتهای جمع بندی اگر مقاله شما ترجمه شده است منبع آن را با لینک نوفالو قرار دهید و اگر منابع شما از چند سایت است می توانید اسم آنها را به انگلیسی بدون لینک وارد کنید.

  • بازبینی و انتشار مقاله :

آخرین مرحله تولید محتوا بازبینی محتوای تولید شده از نظر نگارش و رسانه ای مطابق با سیاست کاری است. در این مرحله شما با مطالعه مقاله در حالت بی طرفانه یکبار دقیق متن مقاله را مطالعه می‌کنید.

جاهایی که نیاز به اصلاح یا تغییر است را مشخص می‌کنید به فاصله و نیم فاصله‌ها ( Ctrl+Shift+@ ) و استفاده از علایم نگارشی و حجم رسانه ها از نظر سئوی محتوا توجه می‌کنید. سپس برای انتشار نهایی مطابق با تقویم محتوا اقدام می‌کنید.

باید و نبایدهای اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟

باید و نبایدهای اصول تولید محتوا برای سایت چیست ؟

  • لحن محتوا :

تولید محتوا بسته به نویسنده و مخاطب هدف می‌تواند از نوع لحن و نگارش مختصی استفاده کند. می‌تواند به صورت رسمی و کتابی یا دوستانه و داستان گونه نوشته و تولید شود. یادتان باشد اصول و سبک نگارش هر کسی با یکدیگر فرق دارد.

  • توجه به برند :

تولید محتوا باید بر اساس نوع برند تولید شود. اگر شما در موضوع مدیریت سازمان صحبت می‌کنید استفاده از کلمات فانتزی و بازاری در آن مناسب نیست. سعی کنید محتوا را تنها برای مخاطب هدف تنظیم و پیاده کنید.

  • استفاده از هیجان مخاطب

در تولید محتوا هیجان و احساسات مخاطب را گروگان نگیرید. نباید در متن مقاله از اغراق استفاده کنید سعی کنید در متن مقاله صادق باشید و آن چیزی که واقعا نیاز کاربر است تولید کنید. اما می‌توانید کمی از چاشنی احساسات در مقاله استفاده کنید ولی نباید در حدی باشد که محتوای شما لوس و بی مزه باشد.

  • اهمیت استراتژی تولید محتوا

یک مقاله و محتوا از ابتدا تا انتها یک مسیر درست را طی کند. تا مخاطب را جذب کرده و اطلاعات را منتقل کند.  و در آخر با نتیجه گیری او را راضی از مشاهده محتوا کند. اگر نختوای شما بر اساس استراتژی تولید محتوا باشد این یک امتیاز بزرگ برای پسندیده شدن و محبوبیت نزد گوگل در ارزش گذاری یک محتوا برای نتایج جستجو است.

  • عدم استفاده از مقدار :

از مقدار در عنوان سئو محتوا استفاده نکنید. مانند تاریخ، عدد چرا که با مرور زمان مجبور خواهید شد یا آن را ادامه دهید یا اینکه عنوان آن را عوض کنید. عموما از اعداد در سایت‌های خبری با توجه به شدت بالای مقاله‌های خبری استفاده می شود که بحث سئو در عنوان چندان اهمیتی ندارد.

  • توجه به پیوند صفحه :

پیوندهای خود URL را انگلیسی در نظر بگیرید. اینکار علاوه بر تمیز بودن نقشه سایت در گوگل راحتر قابل فهم و رتبه بندی است. هر چند عنوان پیوند فارسی هم ایرادی ندارد. ولی عنوان فارسی را باید به صورت لینک کوتاه کنید تا بتوانید در شبکه های اجتماعی یا دیگر جاها به اشتراک بگذارید. بماند که لینک فارسی حجم صفحه وبسایت شما را بالاتر می برد.

  • زیاد لوس نشوید! :

دنبال احوال‌پرسی و حاشیه سازی در ابتدای مقاله یا انتهای آن نباشید. اینکار باعث لوس شدن و از دست دادن جذابیت مقاله شما خواهد شد. این نوع را در بسیاری از سایت‌ها در سطر اول می‌توانید مشاهده کنید که از مخاطب به روشی دوستانه و التماس گونه دعوت به مطالعه مقاله می‌کنند.

  • دقت در حجم رسانه ها :

سعی کنید تصاویری که در داخل محتوا استفاده می‌شود اختصاصی خود شما باشد. گوگل به تصاویری که اختصاصی بوده و برای اولین بار در نتایج گوگل دیده می‌شود اهمیت بالایی می‌دهد. حجم تصاویر را بیشتر از ۱۰۰ کیلو بایت نکنید.

جمع بندی :

مواردی که در مقاله اصول تولید محتوا برای سایت چیست؟ برای شما تهیه کردیم نتیجه سالها تجربه در تولید محتوا است. تولید محتوا یک هنر است که هر چقدر در آن پیشرفت کنید باز باید آموزش ببینید تا بتوانید یک محتوا نویس خوب باشید. جدا از این آشنایی با اصول سئو در تولید محتوا بسیار حیاتی است که باید حتما در مورد آن اطلاعاتی داشته باشید.

اگر شما نویسنده هستید مطالعات پیرامون حوزه نویسندگی خود در تولید محتوا را بالا ببرید و اگر شما کارفرما هستید و قصد دارید سفارش تولید محتوا داشته باشید بهتر است کار به افرادی بدهید که تجربه کافی در تولید محتوا بر اساس اصول سئو دارند. محتوا جوهره سایت و کسب و شما است که وظیفه آن جذب مخاطب برای شما خواهد بود.

۴.۱/۵ - (۹ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *