برای راه اندازی وبسایتم cms اختصاصی یا آماده ؟

برای راه اندازی وبسایتم cms اختصاصی یا آماده ؟

در این مقاله تجربیات خودم را در مورد اینکه برای راه اندازی  وبسایتمان به سراغ یک cms  اختصاصی برویم یا اینکه از سیستم های مدیریت محتوای رایگان استفاده کنیم ، در اختیارتون قرار خواهم داد و به بررسی این موضوع می پردازیم.در واقع می خواهیم بدانیم که برای راه اندازی سک وب‌سایت cms اختصاصی یا آماده ؟

شاید سوال شما و بسیاری از افراد دیگه باشه که من می خواهم یک وبسایت راه اندازی کنم اما نمی دانم که به سراغ سیستمی مانند وردپرس بروم یا اینکه ایده خودم را به یک برنامه نویس یا شرکت طراح وب بسپارم تا برایم یک سیستم تحت وب طراحی کند.

حقیقت امر اینه که هیچ وقت نمی توان به این سوال یک پاسخ کاملا دقیق و مشخص داد چرا که خیلی از برنامه نویس ها علاقه مند به این هستند که ایده های خود را به صورت کاملا شخصی و بدون استفاده از هیچ سیستم مدیریت محتوایی پیاده سازی کنند و عده ای دیگر برای سرعت بخشیدن به راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود از سیستم های آماده مثل جوملا یا وردپرس یا …. استفاده کنند.اما در این میان المان هایی وجود دارد که می تواند مسیر ما را مشخص کند و به ما بگوید که آیا ایده ما واقعا نیاز به کدنویسی اختصاصی دارد یا خیر.

در مارکترها پادکست صوتی با عنوان “۷ عامل مهم برای بهبود کیفیّت وبسایت ها” منتشر شده است که توصیه می‌شود حتما گوش دهید.

اولین قدم پیش از انتخاب اینه که کمی فکر کنیم و اصل ایده خود را ، به همراه امکانات اولیه روی کاغذ بنویسیم . به عنوان مثال اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کالا های فیزیکی را دارید ، شاید الان دیگر لازم نباشد این همه هزینه مالی و زمانی صرف کنیم تا یک سیستم اختصاصی طراحی کنیم و یا آن را به یک برنامه نویس حتی حرفه ای بسپاریم و صد البته که برایمان هزینه بر  خواهد بود.( شاید استراتژی رسیدن به موفقییت برایمان مهم تر باشد سیستم زیاد مهم نیست)
سیستم مدیریت محتوای ورپرس و افزونه ووکامرس آنقدر قدرتمند شده که برای ابتدای کارمان به سراغش برویم و برای تبدیل کسب و کار سنتی خود به یک سیستم پولساز اینترنتی رویش حساب کنیم.

از طرفی دیگر شاید ایده ما آنقدر خاص باشد و امکانات سفارشی داخلش باشد که حتما نیاز است که از برنامه نویسان حرفه ای کمک بگیریم و برای پیاده سازی پروژه خود هزینه کنیم. اما در کل به عنوان کسی که مسیر اختصاصی نویسی را گذرانده  و تجربیاتی هم از کار با سیستم های مدیریت محتوا داشته به شما کاربران عزیز می گویم که گول کمال گرایی های خود را نخورید … این قسمت را دوباره تکرار می کنم لطفا گول کمال گرایی های خود را نخورید .

قرار نیست از ابتدای راه دیجیکالا ، بامیلو ، زودفود یا …. شویم . این وبسایت ها هم روزی بسیار کوچک بودند از یک ایده کوچک استارت کار خود را شروع کردند و رفته رفته با تغییر مسیر های درست و حساب شده و البته با حمایت های مالی ، به قله های بلند موفقیت رسیدند.
این را هم بگویم که بهتر است اگر تصمیم خود را برای راه اندازی وبسایت با CMS های رایگان گرفته اید ، در آینده هم همان سیستم را گسترش دهید و در فکر تغییر CMS نباشید چرا که اکثر آن ها Open source یا متن باز بوده و قابلیت گسترش و سفارشی سازی هم خواد داشت.
بنابراین اگر فکر می کنید که امکانات ایده شما با امکانات سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس منطبق است پس درنگ نکنید و کار خود را شروع کنید.( نگرش نوپای ناب را فراموش نکنید توصیه می کنم کتاب نوپای ناب را حتما بخوانید)بنابراین به عنوان پایان صحبت های خود و نتیجه گیری نهایی این مورد را خدمت شما عرض می کنم.

در مارکترها و در پست های بعدی با امکانات سیستم های مدیریت محتوای رایگان بیشتر آشنا می شویم و رفته رفته به این نتیجه می رسیم که همه چیز به نوع کاری بستگی دارد که می خواهیم پیاده سازی کنیم و بدانید که در این مورد هیچ قانون مطلقی وجود ندارد که حتما وردپرس یا سیستم اختصاصی ، بلکه خود شخص با توجه به نوع کسب و کار ، فکر وایده ، مدت زمان لازم برای راه اندازی سیستم خود ، امکاناتی که کسب و کارش نیاز داد ، میزان بودجه و سرمایه اولیه ، می تواند در این مورد تصمیم نهایی را بگیرد.
امیدوارم توانسته باشم در این مقاله کوتاه شما کاربران عزیز را اندکی راهنمایی کرده باشم و حالا با ۱ ساعت تمرکز و پیاده سازی کامل ایده خود ، بر روی کاغذ به این نتیجه برسید که CMS اختصاصی یا سیستم های آماده رایگان.
راستی لطفا نظر خودتون رو در پایین همین متن بفرمایید ….
پیروز و موفق باشید .

۵/۵ - (۱۰ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مارکترها را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *