اصول سئو در تولید محتوا | چگونه یک محتوای سئو شده تولید کنیم؟

اصول سئو در تولید محتوا | چگونه یک محتوای سئو شده تولید کنیم؟

اصول سئو در تولید محتوا قطعاً یکی از روش‌های هدفمند برای جذب مشتریان بالقوّه در فضای دیجیتال به حساب می‌آید. در این مدّت دوستانِ زیادی در مورد اصول سئو در تولید محتوا و نحوه تولید یک محتوای سئو شده سوال کرده بودند که در این مقاله می خواهم به طور مفصّل به این موضوع بپردازم.

پیش از هر چیز بگویم که تمام روش‌هایی که در این مقاله گفته‌ می‌شود را در پروژه‌های سئو و بهینه سازی تست کرده‌ایم و نتیجه تجربیّات خودمان را در این مقاله با شما به اشتراک می‌گذاریم. اما قبل از هر چیز یک سوال مهم برای همه ما وجود دارد که واقعاً یک “محتوای سئو شده” چه معنایی دارد و اصلاً تولید محتوا بر اساس سئو می تواند چه مزیّت هایی برای رشد کسب و کار آنلاین ما داشته باشد؟

سوالات متداول اصول سئو در تولید محتوا

[toggles title=”سئو محتوا دقیقاً به چه معناست؟”]
زمانی که شما محتوای تولید شده در وب‌سایت خود را برای موتورهای جست و جو (به خصوص گوگل) بهینه سازی کنید به گونه‌ای که روی عبارت مورد نظر ما در نتایج نخست گوگل قابل مشاهده باشد، یک محتوای سئو شده خواهیم داشت.
[/toggles]

[toggles title=”مهم‌ترین عامل برای سئو محتوا چیست؟”]
در میان اصول سئو محتوا، تولید محتوای اورجینال و متمایز می تواند سبب رشد رتبه آن محتوا در میان سایر محتواهای رقبا شود. برای برتر بودن یا باید محتوای کامل‌تری ارائه کنید و یا اینکه محتوایی تولید کنید که تا کنون کسی آن را تولید و منتشر نکرده است.
[/toggles]

[toggles title=”چه مدّت زمان لازم است تا یک محتوا سئو شود؟”]
این موضوع بستگی به فاکتورهای زیادی دارد، از جمله اینکه آیا محتوای شما اورجینال است و نیاز کاربر را تا چه اندازه برطرف خواهد کرد. اینکه آیا لینک‌های مناسبی به سمت ان محتوا روانه شده است. اینکه آیا محتوای غنی و چند رسانه در صفحه مورد نظر وب‌سایت شما تولید و منتشر شده است و….
[/toggles]

[toggles title=”سایر رقبا تا چه اندازه در سئو محتوای وب‌سایت ما تاثیر دارد؟”]
خوب اساس سئو یک مسابقه است. هر کس بتواند در یک عبارت کلیدی، محتوای قوی تری تولید کند، قطعاً تا زمانیکه این قدرت را حفظ کند، می‌تواند در صدر نتایج بماند. امّا اگر کسی بهتر از شما عمل کند و محتوای غنی‌تری را ارائه کند، ممکن است به زودی رتبه خود را از دست دهید و جای خود را به رقیبتان بدهید.
[/toggles]

.

تولید محتوای سئو شده چیست؟

همه ما می‌ دانیم که موتور جست و جوی گوگل، قواعد و اصولی دارد که همین اصول حرفه‌ای می‌تواند محتوای شما را نسبت به سایر رقبا متمایز کند. اگر شما بتوانید یک محتوای قدرتمند بر اساس الگوریتم ها و اصول موتور جست و جوی گوگل طرّاحی و تولید کنید، قطعاً خواهید توانست در رتبه‌های برتر قرار بگیرید و نتیجه آن هدایت هر چه بیشتر مشتریان و بازدیدکنندگان هدفمند به سمت آن محتوا در وب‌سایت شما خواهد بود و نتیجه نهایی افزایش فروش، بهبود برندینگ، دیده شدن و… کسب و کار شما را در پی خواهد داشت. بنابراین بهتر است که اصول سئو در تولید محتوا را بیاموزیم تا بدانیم که چطور می‌توان یک محتوای هدفمند طرّاحی و تولید نمود.

جذب مشتری با تولید محتوای سئو شده

تفاوت سئو و تولید محتوا چیست؟

ماجرا از این قرار است که تولید محتوا، یکی از بخش های مهم سئو به حساب می آید. هنوز هم که هنوزه، گوگل با وجود پیشرفته کردن تمام الگوریتم های خود، محتوای متنی را بیش از همه فرمت ها درک می کند چون متن مادر همه فرمت ها در وب است.

هنوز شما به کمک تعریف متن ALT برای تصاویر، مفهوم تصاویر را به گوگل می فهمانید و البته در کنار استفاده از اسکیماها و سایر تریگرها به گوگل نشان می دهید که محتوای صفحه دقیقاً چیست و هر کدام چه فرمتی دارد.

تولید محتوا، سوخت سئو است. زمانی که شما می خواهید وبسایت خود را برای موتورهای جست و جو بهینه کنید، علاوه بر اینکه باید سئو تکنیکال، On Page  ، Off Page و… را تصحیح کنید، همچین باید روی تولید محتوای کاربرپسند و مشکل گشا تمرکز کنید.

یکی از ساده ترین روش های ایجاد تمایز در اصول تولید محتوای متنی، سرچ عبارت کلیدی مورد نظر شما و بررسی نتایج ۱ تا ۱۰ گوگل است.

به عنوان مثال فرض کنید می خواهیم کیفیت محتواهی ۵ لینک برتر گوگل را بررسی کنیم، کافیست عبارت کلیدی مورد نظر را در گوگل جست و جو کرده و تک تک صفحات را باز کنیم.

کیفیت محتوا را بر اساس موارد زیر بررسی کنید:

  • به تعداد کلمات لینک های ۱ تا ۵ دقت کنید.
  • این صفحات را از نظر تعداد و نوع تصاویر بررسی کنید
  • سعی کنید استراتژی لینک های داخلی را متوجه شوید
  • آیا در صفحه از المان های بصری (ویدیو و…) استفاده شده ؟
  • علاوه بر متن چه مواردی توانسته به رشد رتبه محتوا کمک کند

اهمیّت رعایت اصول سئو در تولید محتوا

وقتی شما بتوانید در بخش بلاگِ کسب و کار اینترنتیِ خود محتواهای سئو شده تولید کنید که دردی از مخاطب برطرف کند، رفته رفته به مشتریان بالقوّه کسب و کار شما افزوده خواهد شد.
البته این دیگر هنر شماست که بتوانید بازدیدهای هدفمند هدایت شده به سمت وب‌سایت خود را هدر ندهید و حداقل به شیوه‌ای هوشمندانه آدرس ایمیل و یا شماره همراه بازدید کنندگان را دریافت کنید تا در روز‌های آتی بتوانید با این مشتریان بالقوّه در ارتباط باشید و آن‌ها را دوباره به وب‌سایت خود باز گردانید و حتّی آن‌ها را به یکی از بازدیدکنندگان حرفه‌ای وب‌سایت خودتان تبدیل کنید.
هر چه بیشتر بتوانید این افراد را در ارتباط های بعدی (ایمیل مارکتینگ یا پیامک مارکتینگ) به سمت صفحات هدفمند وب‌سایت خود هدایت کنید، احتمال تبدیل این افراد به مشتری را بیشتر و بیشتر خواهید کرد.

درک نیاز مخاطب قبل از شروع تولید محتوا

اینکه ما بدانیم دقیقاً درد و نیاز مخاطب و مشتریان بالقوّه ما چیست، اولین گامی است که در مسیر یادگیری اصول تولید محتوای سئو شده برمی‌داریم.
یک فرد زمانی در گوگل جست و جو می‌کند که یک مشکل یا سوالی ذهنش را درگیر کرده باشد و می خواهد آن مسئله را برای خود برطرف کند. حال اگر محتوای شما نتواند به صورت جامع و کامل نیاز مخاطب را برطرف کند، قطعاً پنجره صفحه وب‌سایت شما را می‌بندند و شاید برای همیشه با کسب و کار و برند شما خداحافظی کند. این مسئله زمانی پر رنگ‌ تر می‌شود که ما بدون تحقیق درست در مورد مسئله یا مشکل مخاطب، شروع به تولید محتوا کنیم یا به عبارتی دیگر، “محتوای کیلویی” تولید کنیم.
همین می‌شود که حتّی اگر به صورت موقّت هم در نتایج نخست گوگل جای بگیریم، گوگل به زودی متوجّه کیفیّت پایین محتوای ما شود و همین موضوع باعث افت رتبه شدید آن صفحه در گوگل شود یا اینکه محتواهای بهتر و متمایزتر از شما، جای آن صفحه را گرفته و شما را به عقب برانند.

تحقیق کلمات کلیدی به صورت هدفمند

امّا راه حل اصلی درک نیاز مخاطب، “تحقیق کلمات کلیدی” است که در مسیر اصول تولید محتوای سئو شده حتماً باید در نظرش بگیریم.
مشتریان بالقوّه ما با کمک “عبارات” کوتاه و طولانی برای رفع نیازهای خودشان در گوگل جست و جو می‌کنند و به دنبال رفع نیازها و مشکلاتشان هستند. حال اگر ما بیاییم و با کمک ابزارهای تحقیقات کلمات کلیدی یک محتوای سئو شده تولید کنیم، قطعاً یک گام از سایر رقبای خود که بدون در نظر گرفتن این موضوع شروع به تولید محتوا می‌کنند جلوتر هستیم.

اصول تولید محتوای سئو شده با تحقیقات کلمات کلیدی

ما باید بدانیم که چه نوع کلماتی در گوگل جست و جو می‌شود و مشتریان بالقوّه ما دقیقاً به دنبال جست و جو کردن چه عباراتی هستند، جدای از این مسئله باید بدانیم که آیا جنگیدن روی یک عبارت کلیدی در گوگل ارزشش را دارد یا اینکه آنقدر تلاش برای رتبه گرفتن در آن کلمه سخت است که بهتر است بی خیالش شویم.
اینکه آیا فلان عبارت کلیدی، میزان جست و جوی مناسبی دارد یا اینکه اصلاً این کلمه در گوگل سرچ نمی‌شود !
همه این کارها در مسیر تحقیق کلمات کلیدی اتّفاق خواهد افتاد که این کار را می‌توانیم با ابزارهای تحقیق مانند ” wordtracker ” یا ” KWfinder ” انجام دهیم و کاملاً متوجّه این ماجرا شویم.

قبل از این یک ویدیو با عنوان ” آموزش تحقیقات کلمات کلیدی با ابزار KWfinder ” در آکادمی مسیر سئو تولید شده که حتماً توصیه می‌کنم ببینید.

استفاده از کلمات کلیدی در تگ‌‌های مهم

بعد از درک نیاز و تحقیقات در مورد کلمات کلیدی، می‌رسیم به استفاده کلمات کلیدی در تگ‌های مهم (همچون تگ‌های H1 و H2 و …) . می‌دانیم که ما در کدهای HTML صفحات وب‌سایتمان ۶ نوع تگ H داریم که شماره های آن از ۱ تا ۶ ادامه دارد و میزان اهمیّت ۳ تای اول یعنی (H1 و H2 و H3) نزد گوگل اهمیّت بسیار بیشتری دارد.
نکته اول اینکه هر صفحه وب‌سایت عموماً روی یک عبارت کلیدی اصلی سئو می‌شود و با کمک اصول سئو در تولید محتوا، سعی می‌شود که در نتایج نخست گوگل قرار گیرد. معمولاً عنوان اصلی صفحه، داخل تگ h1 قرار می‌گیرد و زیر عنوان‌ها در تگ h2 جای دارد. البته اگر برای تگ‌های h2 هم زیر عنوان‌هایی داشته باشیم بهتر است که آن‌ها را در تگ h3 قرار دهیم.
به این شکل است که با کمک بهینه سازی این تگ‌ها، یک محتوای سئو شده تهیه می‌کنیم که مورد پسند ربات‌های گوگل هم هست و بهتر می‌توانند متوجّه شوند که موضوع محتوای شما چیست و چه رنک و رتبه ای به آن اختصاص دهند.
نکته مهم: حتماً سعی کنید که از عبارات کلیدی اصلی و عبارت مشابه و نزدیک به عبارت کلیدی اصلی صفحتون در تگ‌های H استفاده کنید. (به خصوص اینکه حتما عبارت کلیدی اصلی در تگ h1 آورده شود.)

کلمات مشابه یا LSI چیست؟

فرض کنید یک فرد در گوگل عبارت “سفارش کیک تولّد” را جست و جو می‌کند، حال اگر شما در متن محتوای خودتان در وب‌سایت از عباراتی همچون “کادوی تولّد” ، “جشن تولّد” ، “بادکنک تولّد” و… استفاده کرده باشید، گوگل خیلی خیلی راحت‌تر می ‌تواند تشخیص دهد که شما در مورد چه موضوعی می‌نویسید و کار ربات‌های گوگل را بسیار ساده تر خواهید کرد. پس توصیه می‌شود در کنار استفاده از عبارات کلیدی اصلی، از عبارات مشابه حتماً استفاده کنید.

محل‌های مهم عبارات کلیدی در محتوا

مهم است که ما عبارت کلیدی اصلی محتوای خود را در کجای محتوا قرار می دهیم که برای اصول سئو در تولید محتوا مطرح خواهد شد.
نکته اول اینکه بهتر است عنوان محتوای ما با “عبارت کلیدی اصلی” آغاز گردد. و این متد در تگ “Title” و تگ “H1” و تگ متای توضیحات آورده شود.
نکته دوم اینکه: بهتر است در پاراگراف آخر هم از عبارت کلیدی اصلی استفاده گردد و این یکی دیگر از اصول سئو در تولید محتوا به حساب می‌آید.
نکته سوم اینکه دیگر زمان آن روزها که به تعداد زیاد عبارت کلیدی اصلی محتوای خود را در صفحه تکرار می‌کردیم، گذشته و به این کار “ keyword stuffing ” گفته می‌شود و قطعاً اگر گوگل متوجّه شود که شما به تکرار زیاد عبارت کلیدی محتوا، قصد رتبه گرفتن دارید، معکوس عمل خواهد کرد و اتفاقاً رتبه شما کاهش خواهد یافت و حتّی ممکن است از سوی گوگل جریمه شوید.
نکته چهارم اینکه حتماً از عبارات کلیدی LSI استفاده کنید تا بتوانید در سایر عبارات مشابه هم رتبه بگیرید.

نکته پنجم اینکه حتما سعی کنید حداقل یک بار عبارت کلیدی اصلی خود را در صفحه “Strong” کنید. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید، زمانی که با موس عبارت کلیدی را انتخاب کنید، و دکمه “B” را بزنید، خواهید توانست این کار را انجام دهید.

اصول سئو تصاویر در محتوا

در فرآیند اصول سئو در تولید محتوا، تصاویر جایگاه ویژه‌ای دارند. می دانید که گوگل یک فیلتر دسته بندی برای نمایش تصاویر دارد و می‌توان انتخاب کرد که به جای نمایش لینک‌های متنی، تصاویر را مطابق با عبارت جست و جو شده ما نمایش دهد. حال ما می توانیم از این فرصت برای تولید محتوای سئو شده استفاده کنیم و با تولید و بهینه سازی تصاویر، به گونه‌ای هدفمند بازدید کننده هدفمند جذب کنیم.

تولید تصاویر اورجینال

یکی از کارهایی که برای گوگل خیلی ارزشمند هست، تولید تصاویر اورجینال هست. سعی کنید تصاویری در وب‌سایتتان منتشر کنید که از دید گوگل تکراری نباشد و قبلاً در یک وب‌سایت دیگری منتشر نشده باشد.
یکی از ترفند‌های ساده برای تولید تصاویر اورجینال، این است که با کمک نرم افزار فتوشاپ تصاویر قبلی منتشر شده در گوگل را تغییر دهیم به گونه‌ای که تبدیل به یک اثر جدید شود. در این صورت گوگل آن را به نام شما ثبت خواهد کرد و قطعاً در افزایش رتبه آن صفحه در گوگل تاثیر خواهد داشت.

کاهش حجم تصاویر ( تگ H3 است )

یکی دیگر از اصول سئو تصاویر در تولید محتوا، این است که با کمک ابزارهای کاهش حجم، میزان حجم تصاویر را کاهش دهید. (می توانید از وب‌سایت‌هایی همچون Tinypng.com برای کاهش حجم تصاویر کمک بگیرید.) وقتی که شما حجم تصاویر را بهینه می کنید، تاثیر بسیار زیادی در افزایش سرعت بارگزاری صفحات سایت شما خواهد داشت و این خودش یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش رتبه سایت شما در گوگل است.

پیش از این مقاله ای با عنوان ” آموزش سئو داخلی سایت ” در آکادمی مسیر سئو

منتشر شده است که خواندن ان را توصیه می کنیم.

استفاده از تگ ALt

تگ “ALT” یک برچسب متنی برای هر تصویری است که در صورت عدم بارگزاری تصاویر (به هر دلیلی) این متن نمایش داده می‌شود. از طرفی دیگر، این متن به ربات‌های گوگل کمک می‌کند که متوجّه شوند، این تصویر در مورد چه موضوعی است. همین امر فرآیند سئو را ساده تر کرده و چون شما از این طریق به درک گوگل کمک کرده‌اید، در بهبود رتبه شما تاثیر مستقیم خواهد داشت. سعی کنید یک جمله کوتاه که حتماً حاوی عبارت کلیدی اصلی باشد، در تگ Alt استفاده کنید.

اصول تولید محتوای متنی

بسیار خوب، سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که اصول تولید محتوای متنی چیست ؟ چطور می توانیم یک متن سئو شده ایجاد کنیم؟

در ادامه به بررسی نکاتی در این باره خواهیم پرداخت:

چگالی کلمات کلیدی هنوز هم اهمیت دارد ؟

اگر نظر کارشناسان سئو را بپرسید، برخی از آن ها معتقد هستند که چگالی کلمات کلیدی دیگر اهمیّتی ندارد و از بین رفته است. در صورتیکه هنوز زمانی که یک متن با توجه به چگالی کلمه کلیدی تولید می کنیم، تاثیرش را خواهیم دید.

طبق تجربه ای که ما داشته ایم، بهتر است با چگالی حدود ۱ تا ۲ درصد، محتوای خود را تولید کنیم.

یعنی در هر ۱۰۰ کلمه، ۱ الی ۲ مرتبه عبارت کلیدی اصلی خود را مورد استفاده قرار دهیم.

البته منظور من این نیست که خط کش بگذاریم و تعداد را بشماریم. شما هنگام نوشتن کافیست به نیاز استفاده از عبارت کلیدی دقت کنید. هر جا که نیاز شد حتماً از عبارت کلیدی اصلی استفاده کنید.

در این صورت به صورت خودکار چگالی هم رعایت شده است. اما در پایان تولید محتوا، یک بار تعداد را بررسی کنید و اگر خیلی کمتر از چگالی ۱ تا ۲ درصد بود، هر کجا که احساس کردید، می توان از آن عبارت کلیدی استفاده کنید.

محتوای یونیک تولید کنید !

با اینکه همه جا به این موضوع اشاره شده، اما هنوز بسیاری از سایت هایی را می بینم که متاسفانه محتوای دیگران را در متن خود بدون تغییر حتی یک خط استفاده می کنند و انتظار دارند گوگل به آن محتوا رتبه دهد !

گوگل بارها مستقیم و غیر مستقیم به این موضوع اشاره کرده است که محتوایی را ارزش میدهد، که به صورت کاملاً اورجینال و یونیک تولید شده باشد. پس نباید محتوای دیگران را کپی کرده و در محتوای خود استفاده کنید.

در الگوریتم های جدید گوگل، حتی اگر محتوایی بنویسید که ساختار آن به ساختار محتواهای موجود در وب نزدیک هم باشد، گوگل ممکن است صفحه شما را ایندکس نکند.

مثلاً یک تجربه ای که ما در تیم محتوای مسیر سئو داشتیم این بود که یک صفحه را دقیقاً با ساختار محتوایی مشابه یکی از صفحات برتر در نتایج گوگل تولید کردیم. نتیجه چه شد ! گوگل محتوا را ایندکس نکرد!

پس سعی کنید هم در ساختار محتوا و هم متنی که می نویسید، یونیک بودن محتوا را رعایت کنید که تاثیر بالایی در افزایش رتبه صفحه سایت شما خواهد داشت.

مکان های مهم در محتوا را جدی بگیرید

محل هایی در یک محتوای متنی وجود دارد که ربات های گوگل به آن توجه بیشتری خواهند کرد. یعنی ربات های گوگل موقع خزش در میان محتوا به این محل ها توجه بیشتری دارند و اگر بتوانید به درستی از عبارت کلیدی استفاده کنید، نتایج بسیار خوبی خواهید گرفت.

از جمله مواردی که برای ربات گوگل اهمیت دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از عبارت کلیدی در ابتدای پاراگراف اول
  • استفاده از عبارت کلیدی در اطراف تصاویر (همراه با جملات مرتبط)
  • استفاده از عبارت کلیدی در پاراگراف آخر
  • استفاده از عبارت کلیدی در ۵۰ درصد تگ ها H2

البته دوستان باز هم تایید می کنم که موارد فوق در تجربه ما عملکرد مناسبی دارد و شما می توانید با تست این روش ها نتایج آن را مشاهد کنید.

حجم محتوا در اصول تولید محتوای سئو شده

این موضوع برای گوگل مهم است که حجم محتوای شما چقدر است ؟
آیا شما به عنوان کسی که قصد پاسخ به نیاز بازدیدکننده خود را دارید، یک محتوای ۳۰۰ کلمه‌ای منتشر می‌کنید یا اینکه برای پاسخ به تمام سوالات مهم یک محتوای ۲۰۰۰ کلمه‌ای تولید می‌کنید.

اصول تولید محتوای سئو شده با محتوای چند رسانه

قطعاً گوگل بین این دو تفاوت قرار خواهد داد چرا که محتوای دوم (البتّه به شرطی که حاشیه زیاد نداشته باشد و دقیقاً به اصل موضوع پرداخته باشد) به مراتب قوی‌تر و با ارزش‌تر است و چون کاربر در این صفحه ۲۰۰۰ کلمه‌ای تقریباً تمام ابهامات ذهن خود را بر طرف می‌کند، خودش عاملی برای رتبه گرفتن در نتایج نخست امپراطوری گوگل است.

پیش از این مقاله ای با عنوان ” افزایش رتبه سایت در گوگل ” تولید شده که خواندن آن توصیه می‌شود.

اهمیّت تگ ‌های H برای رعایت اصول سئو

همانطوری هم که اشاره شد، تگ‌های H ستون‌های اصلی ساختار یک محتوای سئو شده محسوب می‌شود بنابراین اگر ندانیم که چطور از این تگ‌ها استفاده کنیم، قطعاً ضربه سنگینی به ساختار فنّی محتوای خود در کسب و کار اینترنتی خود زده‌ایم.
به طور خیلی کوتاه و خلاصه نکات تگ‌های H1 را بیان می‌کنم:
– تگ H1 : فقط ۱ عدد در هر صفحه استفاده شود | حتما عبارت کلیدی اصلی داخل تگ H1 باشد | متن داخل این تگ ترجیحاً با عبارت کلیدی اصلی آغاز گردد.
– تگ H2 : زیر عنوان ها در تگ H2 قرار می‌گیرد | حتما داخل این تگ‌ها از عبارات کلیدی استفاده می‌شود.
– تگ H3 : اگر در پاراگراف زیر عنوان‌ها، عنوان‌های دیگری داشته باشیم در تگ H3 قرار می‌گیرد. | بهتر است از عبارات کلیدی مشابه (LSI) در این تگ‌ها استفاده شود.

در تصویر زیر نحوه استفاده از تگ‌های H را مشاهده می کنید.

ساختار تگ های H برای تولید یک محتوای سئو شده

استفاده از فرمت‌های گوناگون در یک محتوای سئو شده

قبل از اینکه اینترنت قدرت بگیرد (به خصوص در ایران) معمولاً محتوای همه صفحات وب‌سایت ها را فقط متن تشکیل می داد. حتّی باز شدن یک صفحه وب که داخل آن تصاویر وجود داشت هم تقریباً بسیار سخت و طاقت فرسا بود. تا اینکه کم کم زیر ساخت اینترنت در ایران بهبود داده شد و تکنولوژی های ADSL و ۴G وارد بازار شد.
الگوریتم های جدید گوگل به گونه‌ای تغییر یافته که اگر دو محتوای سئو شده یکسان داشته باشیم و در یکی از آن‌ها یک ویدیو جامع و مرتبط با آن موضوع در صفحه وجود داشته باشد، قطعاً آن محتوایی که دارای ویدیو هست، در نتایج بالاتری قرار خواهد گرفت.
بنابراین بهتر است که شما علاوه بر تولید محتوای متنی، از فرمت ویدیو (MP4) یا تصاویر (JPEG) استفاده کنید. البته شما می‌توانید محتوای اینفوگرافیک را به صورت تصاویر در صفحات وب استفاده کنید که در این صورت هم محتوای شما نسبت به رقبای شما متمایز خواهد شد.

اصلاً دلیل اصلی استفاده از سایر فرمت‌های محتوایی در اصول تولید محتوای سئو شده این است که شما بتوانید یک تمایز و تفاوتی برای محتوای خود ایجاد کنید که در این صورت محتوای شما رتبه و رنک بالاتری نسبت به محتوای مشابه رقبای شما خواهد گرفت. موقع آپلود ویدیو، عکس و … حواسمان به حجم فرمت باشد. اگر بتوانیم تا حد ممکن حجم محتوا را کاهش دهیم، بازدیدکنندگان هم در مصرف محتوا به مشکل نخواهد خورد و قطعاً در بهبود تجربه کاربری هم تاثیر زیادی خواهد داشت.

بد نیست که با ” اصول تولید محتوای آموزشی ” هم آشنا شوید.

چک لیست اصول سئو در تولید محتوا

در ادامه، چک لیست مهم و تجربی محور که خودمان در تولید محتوای پروزه های مختلف استفاده می کنیم را برای شما به اشتراک می گذارم:

  • شروع عنوان با عبارت کلیدی اصلی
  • محتوا خوانا و به دور از کلمات غیر متعارف نوشته شود
  • پاراگراف های خود را کوتاه نگه دارد. (حداکثر ۵ خط)
  • زیر عنوان های جذاب و کاربرپسند بنویسید. ( H3 / H2)
  • حتما شروع پاراگراف اول (مقدمه مقاله) با عبارت کلیدی اصلی
  • داخل پاراگراف اول عبارات کلیدی اصلی و مشابه استفاده شود
  • حتماً چند مورد از عبارت های کلیدی اصلی را Bold کنید جاهایی که تاکید بیشتر است.
  • حداقل در ۵۰ درصد تگ های H2 عبارت کلیدی اصلی و مشابه اون استفاده شود.
  • حتما در متن مقاله از عبارت های LSI یا همون عبارات مشابه استفاده شود.
  • حدوداً در هر ۱۰۰ کلمه ۲ مرتبه از عبارت کلیدی اصلی استفاده شود.

در پاراگراف آخر حتماً از عبارت کلیدی اصلی استفاده شود

حرف آخر

سعی کردم در این مقاله تمام موارد لازم در مورد اصول سئو در تولید محتوا را برای شما بیان کنم که اگر واقعاً تک تک موارد ذکر شده در این مقاله را بررسی کنید و سعی کنید آن را در مقاله‌های خود پیاده سازی کنید، قطعاً خواهید تواست محتوای خود را به نتایج نخست گوگل برسانید و ورودی های هدفمند کسب و کار آنلاین خود را افزایش دهید.

۳.۴/۵ - (۱۲۶ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. مریم رضایی
    ۹:۲۷ ۱۳۹۹/۰۵/۰۵

    سلام و خسته نباشید

    این اصول تولید محتوا واقعاً برای من خیلی مفید بود

    خیلی خیلی ممنون از مقاله بسیار مفیدتون

    • عرفان رحیمی
      ۶:۵۴ ۱۳۹۹/۰۵/۰۶

      سلام، وقت شما بخیر باشه

      ممنون از لطف شما

  2. مریم محمدی
    ۱۰:۵۲ ۱۴۰۰/۰۱/۱۸

    سلام ببخشید اگه همین نکات رو برای اصول سئو برای تولید محتوا رعایت کنیم کافیه ؟

    • عرفان رحیمی
      ۱:۴۱ ۱۴۰۰/۰۲/۲۰

      سلام بر شما، بله دقیقا اصول سئو برای تولید محتوا داخل این مقاله گفته شده.