سئو داخلی چیست و چگونه در طراحی سایت آن را پیاده سازی کنیم؟

سئو داخلی چیست و چگونه در طراحی سایت آن را پیاده سازی کنیم؟

در عصر تکنولوژی امروز کمتر کسی را خواهید یافت که با اهمیت طراحی سایت در رشد کسب و کار خود آگاه نباشد؛ اما نکته اینجاست که داشتن یک وب سایت کسب و کار برای پیشرفت در حوزه آنلاین کفایت نمی‌کند. از این رو مفهوم مهم‌تری تحت عنوان سئو و بهینه‌سازی سایت مطرح می‌شود. خدمات سئو آنچنان برای وب سایت‌های مختلف مهم است که می‌توان با اطمینان و قطعیت گفت اگر سایتی برای موتور جست‌وجوی گوگل بهینه نشود، در مدت زمان کوتاهی شکست می‌خورد. سئو خدمات بسیار گسترده‌ای دارد و سئو داخلی بخشی از آن است؛ هرچند این بخش از خدمات سئو خود شامل فعالیت‌های گسترده‌ای است. با توجه به نقش سئو داخلی در رشد سایت، بهتر است تکنیک‌های آن را از همان ابتدای طراحی سایت بر روی صفحات آن پیاده کنید. در ادامه راجع به این مهم صحبت خواهیم کرد.

سئو داخلی چیست و چه اهمیتی در رشد سایت دارد؟

تمامی کسب و کارهایی که با طراحی سایت وارد حوزه آنلاین می‌شوند، با هدف کسب درآمد بیشتر و برندسازی فعالیت تجاری خود را در این حوزه دنبال می‌کنند. موفقیت و رشد هر سایت کسب و کار، اعم از سایت‌های خدماتی یا فروش، به بازدید کاربران هدف از وبسایت و ایجاد تجربه کاربری خوب برای تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان بالفعل بستگی دارد. برای تحقق این هدف، تمامی سایت‌ها باید برای موتور جست‌وجوی گوگل بهینه شده و بر اساس قوانین و الگوریتم‌های آن فعالیت خود را دنبال کنند. در واقع گوگل تنها به سایت‌های بهینه‌شده رتبه می‌دهد. به همین خاطر لازم است با فاکتورهای رتبه بندی در سئوی سایت آشنا باشید. شناخت فاکتورهای رتبه بندی سایت این امکان را به شما می‌دهد که در شرایط مختلف از تکنیک‌های راهبردی در راستای رشد و ارتقاء سایت استفاده کنید.

سئو داخلی چیست و چه اهمیتی در رشد سایت دارد؟

در تعریف سئو داخلی می‌توان گفت: به مجموعه خدمات سئو گفته می‌شود که بر روی صفحات سایت پیاده‌سازی شده و در نهایت به افزایش ترافیک ارگانیک منجر می‌شود. این بخش از سئو، طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها از جمله: بهینه‌سازی عناوین، برچسب‌های عنوان، متا، سرصفحه، بهینه‌سازی تصاویر و غیره را شامل می‌شود. سئوی داخلی وبسایت این امکان را برای کاربران هدف فراهم می‌سازد که مفهوم محتوای سایت را درک کرده و به درستی تشخیص دهند که محتوای وبسایت شما با آنچه جستجو کرده اند، تطابق دارد. در بررسی اهمیت این بخش از خدمات سئو، همین که بدانید پیاده‌سازی استراتژی‌های آن چه تأثیر چشمگیری در افزایش میزان ترافیک یا افزایش نرخ تبدیل و کاهش نرخ پرش دارد، کفایت می‌کند. در ادامه به بررسی فاکتورهای مهم در رتبه‌بندی سایت می‌پردازیم.

ناوبری سایت

در مبحث طراحی و سئو داخلی سایت، به فاکتور مهمی تحت عنوان ناوبری سایت می‌رسیم. ناوبری سایت در واقع همان لینک‌هایی است که صفحات مختلف یک وبسایت را به هم متصل ساخته و مسیر حرکت بازدیدکنندگان در بین صفحات را مشخص می‌کند. آنچه در این بین اهمیت می‌یابد، ایجاد یک مسیر اصولی و هموار برای رسیدن کاربران به هدفشان است. اگر ناوبری سایت به صورت اصولی انجام شود، کاربران می‌توانند به راحتی صفحات جدید سایت را بیابند، در نتیجه تجربه کاربری آن‌ها نیز بهبود می‌یابد. با توجه به اهمیت این مسئله، باید قبل از شروع طراحی سایت یک برنامه‌ریزی درست داشته‌باشید. در قدم اول باید به منوها توجه کرده و آن‌ها را بهینه کنید، چون معمولا مسیر حرکت بازدیدکنندگان از منو آغاز می‌شود.‌ در یک حالت کلی می‌توان گفت ناوبری سایت به طبقه‌بندی محصولات سایت می‌انجامد و جای هر محصول را به کاربر نشان می‌دهد.


ناوبری سایت تأثیرات شگفت‌انگیزی بر روی سئو آن می‌گذارد. طبیعتا وقتی صفحات داخلی سایت شما به‌هم‌ریخته‌ باشد، کاربران سردرگم شده و تجربه کاربری خوبی کسب نمی‌کنند. به این ترتیب نرخ پرش نیز افزایش می‌یابد. در حالی که طراحی ناوبری سایت ضمن ایجاد تجربه کاربری خوب، نرخ تبدیل را افزایش می‌دهد.‌ در طراحی ناوبری سایت، اصل سادگی را فراموش نکنید. در نهایت می‌توان گفت هدف از طراحی ناوبری، ساخت سایت هایی است که ربات‌های گوگل بتوانند به راحتی به آن دسترسی پیدا کرده و در واقع قابل ایندکس باشند‌.‌ آنجا که در سئو داخلی مفاهیم به طرز عجیبی با یک دیگر ارتباط دارند، با مفهوم جدیدی به عنوان «سایت سئو فرندلی» آشنا می‌شویم. رسپانسیو بودن یا «موبایل فرندلی» یکی از فاکتورهای مهم در طراحی ناوبری سایت است که در ادامه به شرح آن می‌پردازیم.

وب سایت سئو فرندلی

طراحی یک سایت حرفه‌ای و در واقع سئو فرندلی به صورت مستقیم بر بهینه‌سازی سایت شما در موتور جستجو اثر می‌گذارد. سئو داخلی سایت و پیاده‌سازی تمامی تکنیک‌های آن، به شما کمک می‌کند که یک سایت سئو فرندلی طراحی کنید. وقتی سایت شما از اساس و پایه بهینه‌سازی شود، مسیر ورود ربات‌های موتور جست‌وجوی گوگل هموار شده و صفحات شما به راحتی ایندکس می‌شوند.‌ یکی از ویژگی‌های مهم سایت سئو فرندلی، رسپانسیو بودن یا موبایل فرندلی است. از آنجا که این روزها اکثر کاربران اینترنت با گوشی همراه به این شبکه متصل می‌شوند و نیازهای خود را جستجو می‌کنند، بسیار مهم است که سایت‌ها با کیفیت بالا برای کاربران موبایلی نمایش داده شوند. به عبارتی باید بتوانید صفحات سایت خود را برای نمایش در موبایل بهینه‌سازی کنید.

وب سایت سئو فرندلی

سرعت صفحه

یکی دیگر از فاکتورهای رتبه بندی سایت برای موتور جست‌وجوی گوگل، سرعت آن است. سایتی که آماده ایندکس‌شدن باشد، رتبه و جایگاه برتری در گوگل خواهد داشت.‌ منظور از سرعت صفحه در سئو داخلی، در واقع سرعت لود شدن صفحات سایت است. هرچه سرعت لود سایت بیشتر باشد، نرخ پرش آن کاهش می‌یابد. آنچه مشخص است این است که کاربران زمانی بیشتر از سه ثانیه را به باز شدن یک صفحه اختصاص نمی‌دهند و پس از آن به سراغ سایت دیگری می‌روند. به این ترتیب اگر بازدیدکنندگان از سایت، در باز کردن یک صفحه معطل شوند، بدون بازکردن صفحات بعدی از سایت شما خارج می‌شوند. نرخ پرش در واقع آمار کاربران هدفی است که از صفحه خارج شده‌اند.

جمع‌بندی

سئو داخلی بیشترین تأثیر را در ایجاد ارتباط بین محتوای سایت و کاربر هدف آن دارد. سایتی که صفحات آن بهینه‌سازی نشده‌باشد، نمی‌تواند میزبان خوبی برای کاربران هدف باشد و بیشتر منجر به سردرگمی آن‌ها می‌شود. در نتیجه موردپسند گوگل واقع نشده و از دور رقابت با سایت‌های سئو شده خارج می‌گردد.

این مقاله چه اندازه به شما کمک کرد؟

با معرفی کسب و کارها در فضای دیجیتال، فضای مارکتینگ را برای شما فرآهم کرده ایم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *