نحوه انتخاب کلمات کلیدی پولساز [ برای افزایش فروش ! ]

نحوه انتخاب کلمات کلیدی پولساز [ برای افزایش فروش ! ]

چگونه کلمات پولساز انتخاب کنیم؟ تا به حال شده برای وبسایت خودتان کلمات کلیدی انتخاب کنید و بعد از اجرای سایر مراحل سئو به این مرحله برسید که اصلاً چرا وبسایت من فروشی ندارد؟ چرا هیچکس با شرکت من تماسی نمی گیرد و کلی چرای دیگر ! در این مقاله به بررسی همین مسائل موقع انتخاب کلمات کلیدی پولساز اشاره می کنیم.

قبل از هرچیز باید بگویم که ما قبلاً مقاله ای در آکادمی مسیر سئو با عنوان ” آموزش تحقیق کلمه کلیدی” تولید و منتشر کرده ایم که به شما بسیار کمک خواهد کرد. اما اگر این مقاله را خوانده اید، حال مشکل اساسی برای شما پیش می آید و آن نداشتن فروش و یا به اصطلاح زنگ خور برای کسب و کارتان است.

دلیل اصلی این موضوع عدم انتخاب کلمات کلیدی پولساز و مشتری بیار برای آن کسب و کار است. در ادامه می خواهیم ببینیم که چگونه و با توجه به چه نکاتی می توانیم کلماتی را در گوگل سئو کنیم که ختم به مشتری خواهد شد.

نشستن در جایگاه نیازهای مشتری !

در بسیاری از مواقع ما به عنوان کارشناس سئو یک مجموعه یا شرکت، فقط سئو یک وبسایت را از دید خودمان بررسی می کنیم و هیچ کاری به نیاز و خواسته مشتری نداریم !

یادمان نرود که دیجیتال مارکتینگ بخشی از دنیای مارکتینگ و مهارت SEO بخشی از دنیای دیجیتال مارکتینگ است. بنابراین برای انتخاب کلمات کلیدی پولساز، باید خودمان را به جای مشتری بگذاریم و از خودمان سوال کنیم که اگر فردی بخواهد از فلان خدمات و محصولات من استفاده کند، ممکن است چه سوالات و دغدغه هایی ذهنش را درگیر کند و سعی کنیم به عنوان ایده اولیه، از آن برای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنیم.

به عنوان مثال اگر بخواهیم یک وبسایت در زمینه فروش انواع سنگ های ساختمانی را سئو کنیم، انتخاب کلمات زیر می تواند مشتری را به سمت کسب و کار ما روانه کند.

  • انتخاب بهترین سنگ برای نمای ساختمان
  • کاتالوگ سنگ نمای ساختمان
  • بهترین سنگ سفید برای نمای ساختمان
  • تعویض سنگ نمای ساختمان
  • و…

در مثال بالا سعی کردیم مواردی را مطرح کنیم که دقیقاً مشتری در گوگل جست و جو می کند و جالب اینجاست که خیلی ساده می توان کلمات نادرستی انتخاب کرد اگر به نیاز و چرایی جست و جو مشتری در گوگل توجه نکنیم.

الگو گرفتن از سایر رقبا

یکی از بهترین روش های انتخاب کلمات کلیدی پولساز، ایده گرفتن از رقبایی است که در کلمات و عبارت های پولساز رتبه دارند و قالباً ما در هر صنف و کسب و کاری که باشیم، حداقل از یکی دو مورد از وبسایت های رقبا با خبر هستیم و شاید بد نباشد که به سراغ وبسایت رقبا رویم و از بخش های مختلفی چون منو، صفحات دسته بندی، فیلترها و بخش بلاگ و… سرنخ هایی برای انتخاب کلمات کلیدی پولساز بگیریم.

کافیست عبارت کلیدی اصلی کسب و کار خود را در گوگل جست و جو کنید و سعی کنید بخش های مختلف لینک های ۱ تا ۵ گوگل را بررسی کنید و با نشستن در نگاه مشتری، سعی کنید کلمات کلیدی پولساز و مشتری بیاری انتخاب کنید. در دوره جامع آموزش سئو همگام به طور کامل راجع به تحلیل رقبا و روش های آن صحبت کرده ایم.

 

ایده گرفتن از رقبا برای انتخاب کلمات کلیدی پولساز

 

شما می توانید با صرف اندکی زمان، ایده های اولیه را برای انتخاب کلمات مشتری بیار، از رقبا دریافت کنید و بعد از آن به سراغ استخراج کلمات بیشتری برای کسب و کار خود کنید.

جلسه با صاحب کسب و کار

کاری که خود من موقع تدوین استراتژی سئو و یا مشاوره های سئو انجام می دهم، این است که دائماً با صاحب کسب و کار یا نماینده او در ارتباط هستم و هر کجا احساس کنم، کاربرد و یا فایده یک عبارت کلیدی را نمی دانم، سریعاً از کارفرما سوال می کنم و سعی می کنم نظر کارفرما از دنیای فیزیکی فروش محصول و خدماتش را جویا شوم.

اکثر ما کارشناسان سئو، با کارفرما قهر می کنیم و هیچگونه ارتباطی برای سنجش میزان تقاضای بازار در دنیای فیزیکی نداریم و هیچ داده ای در مورد میزان فروش محصول و خدمات در گذشته آن کسب و کار نداریم !

در بسیاری از مواقع پایه و زیربنای اصلی استراتژی محتوایی بر اساس داده های قبلی فروش، آن کسب و کار پیاده سازی می شود. چرا زمانیکه می توانیم میزان تقاضای محصول و یا خدماتی را از کارفرما بپرسیم، این کار را نکنیم و این داده ارزشمند را نادیده بگیریم؟!

پس سعی کنیم اگر خودمان صاحب کسب و کارمان هستیم، با ایده گرفتن از سایر کانال های بازاریابی (مثل اینستاگرام و … ) یا بررسی فاکتورهای فروش قبلی یا جلسه گذاشتن با امور مالی و فروش، از حجم تقاضای بازار خودمان با خبر باشیم تا بهتر بتوانیم کلمات کلیدی پولساز انتخاب کنیم.

سنجش میزان تقاضای بازار با کمک کارفرما

از این پس در مورد تقاضای بازار روی عبارت های کلیدی انتخابی بیشتر تحقیق کنیم تا انتخاب این کلمات بتواند برای ما سودآور و مشتری بیار باشد. اینکه ما فقط در یکسری از کلمات رتبه داشته باشیم اصلاً کافی نیست!

میزان ترندز کلمات با کمک Google Trends

یکی از مهم ترین مواردی که قبل از انتخاب کلمات کلیدی پولساز باید به آن توجه کنیم، این است که میزان صعودی یا نزولی بودن آن کلمات کلیدی را بررسی کنیم. اگر کلماتی را انتخاب کنیم که نوسانات شدیدی دارد و یا اینکه فصلی هستند و ممکن است در برخی از ماه ها و فصل ها کارایی خود را از دست بدهند، بهتر است که در انتخاب آن کلمات تجدید نظر کنیم.

ابزار Google Trends به شدت در این موضوع به ما کمک خواهد کرد و حتی می توانیم با کمک شناسایی میزان تقاضا در مورد آن عبارت کلیدی روی شهر های مختلف، برای حمل و نقل و سایر موارد وابسطه به مکان برنامه ریزی کنیم و کلماتی را انتخاب کنیم که از نظر تقاضا به شهر یا منطقه ما نزدیکتر باشد.

بررسی میزان تقاضای بازار با گوگل ترندز

در بسیاری از مواقع ما نیاز به سرچ دقیق کلمات نداریم زیرا بررسی روند صعود یا نزول کلمات کار ما را راه می اندازد، گرچه که داشتن عدد دقیق تر از میزان حجم سرچ ماهیانه از عبارت های کلیدی می تواند کارساز باشد اما اگر بدانید که چگونه با گوگل تردز کار کنید، قطعاً می تواند برای شما مفید باشد.

پیش از این مقاله با عنوان ” آموزش گوگل ترندز ” در مسیر سئو منتشر شده که خواندن آن را به شما توصیه می کنم.

تست میزان کارآیی کلمات با کمپین گوگل ادوردز

یکی از بهترین پیشنهاد هایی که برای سنجش میزان کارآیی کلمات از جنبه پولساز بودن کلمه به کارفرماها و کارشناسان سئو می کنم این است که اگر در توان مالی آن ها است، یک کمپین (۳ تا ۴ میلیونی) گوگل ادوردز در مهم ترین کلمات کلیدی خودشان راه اندازی کنند تا متوجه شوند میزان کارآیی کلمات چگونه است و اینکه کدام کلمه می تواند برایشان میزان زنگ خور بالاتری به همراه داشته باشد.

این موضوع را می توان با رصد رفتار مخاطب روی وبسایت (با نصب و راه اندازی نقشه گرمایی) متوجه شد تا بتوان کلمات پولسازتر و کارآمدتری را برای جذب مشتری بالقوّه انتخاب کرد.

 از پیشنهاد گوگل غافل نشویم !

گاهی اوقات ما زیاد از حد به دنبال ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی هستیم و از نعمت گوگل غافل می شویم!

من همیشه این جمله را می گویم : ” از گوگل همان برون تراود که در اوست ! ”

یکی از بخش های مهم برای انتخاب کلمات پولساز، بخش پیشنهادات گوگل است. در بخش پیشنهاد های گوگل یا google suggest می توانیم عبارت های کلیدی پولسازی را دریافت کنیم که خود گوگل به ما پیشنهاد می دهد و می توان گفت یکی از بهترین ابزارهایی است که می توان برای انتخاب کلمات کلیدی پولساز از آن استفاده کرد.

قطعاً مواردی که در بخش پیشنهاد های گوگل نمایش داده می شود، پر جست و جو ترین عبارت هایی هستند که افراد در گوگل سرچ می کنند و به دنبال این عبارت های کلیدی هستند. بنابراین می توان ایده های بسیار خوبی از این بخش گوگل دریافت کرد و در روند تدوین استراتژی محتوایی از آن استفاده نمود.

 

به داده های به دست آمده از ماه های گذشته برگردیم

گاهی اوقات پیش می آید که شما بخواهید سئو یک وبسایتی را قبول کنید که چند سال است از روند سئو آن وبسایت می گذرد و در کلماتی هم دارای رتبه هستند. اینجا باید با بررسی داده ها در Google Search Console

به دنبال این سوال باشیم که تا کنون میزان اثربخشی و زنگ خور یا فروش کلماتی که کسب و کار با آن رتبه خوبی دارد چقدر است؟

ممکن است ما الان در بسیاری از کلمات رتبه خوبی داشته باشیم اما اصلاً اهداف تجاری ما مورد هدف قرار داده نشده و نمی‌توانیم بگوییم که سئو این کلمات برای ما سودآور و پولساز بوده !

اینجا باید مجدد به سراغ تحقیق کلماتی برویم که می تواند برای ما مشتری هدفمند بیاورد و کسب و کار ما را از رکود نجات دهد.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردم نکات کلیدی و مهمی را درباره انتخاب کلمات کلیدی پولساز برای شما مطرح کنم. امیدوارم با مطالعه دقیق این مقاله توانسته باشم نگاه شما را نسبت به انتخاب کلمات سودآور تغییر دهم که این موضوع قطعاً می تواند بر روی میزان سودآوری کسب و کار شما اثربخش باشد.

۵/۵ - (۶ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *