بهترین سیستم های همکاری در فروش اینترنتی در ایران

بهترین سیستم های همکاری در فروش اینترنتی در ایران

در این مقاله قصد دارم در رابطه با سیستم همکاری در فروش برای شما توضیح دهم. درواقع می‌خواهم در رابطه با این که این سیستم به چه صورتی عمل می‌کند، چه میزان درآمد دارد، بهترین سیستم های همکاری در فروش کدام هستند و … برای شما صحبت کنم.

قبل از اینکه بخواهم به‌صورت کامل به این مورد بپردازم، باید این نکته را به شما بگویم که هر کاری سختی‌هایی دارد و قطعا این کار نیز به زمان و تلاش لازم نیاز دارد تا بتوانید به‌وسیله آن به درآمد دلخواه خود برسید.

نکته‌ی دیگری که در این زمینه باید برای شما توضیح دهم این است که اگر شما می‌خواهید از این روش درآمد کسب کنید، باید بتوانید یک مقاله خوب و قوی در زمینه همکاری در فروش تهیه کنید و آن را به صفحه یک گوگل برسانید. اگر این مقاله یا تبلیغ شما در صفحه اول گوگل قرار نگیرد، برای شما فایده‌ای نخواهد داشت. در اصل مهم‌ترین و مشکل‌ترین قسمت این موضوع نیز این است که شما بتوانید کاری کنید که مقاله یا تبلیغ شما به هر نحوی دیده شود.

بهترین سیستم های همکاری در فروش - مارکترها

سیستم همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش که به آن افیلیت مارکتینگ هم می‌گویند، یکی از روش‌های فروش اینترنتی محصولات است و در حال حاضر این روش در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش شما محصولات سایت‌های  فروشگاهی دیگر را در سایت یا شبکه اجتماعی خودتان معرفی می‌کنید. درصورتی که این محصول توسط کاربران شبکه‌ی اجتماعی یا سایت شما خریده شود، درصدی از سود آن به‌عنوان پورسانت به شما تعلق می‌گیرد. البته این روش یک مزیت دارد و آن این است که لازم نیست شما حتما یک شبکه اجتماعی اختصاصی داشته باشید.

معرفی انواع همکاری در فروش

قبل از اینکه بخواهم بهترین سیستم های همکاری در فروش را برای شما توضیح دهم، می‌خواهم ابتدا انواع روش های همکاری در فروش را برای شما ذکر کنم و در مورد آن‌ها توضیح دهم.

۱ – پرداخت سود به‌ازای فروش هر واحد از محصول

در این روش زمانی که از طریق شما محصولی به فروش رسد، فروشنده اصلی درصدی از کالای فروخته شده را به‌عنوان پورسانت به شما (بازاریاب) پرداخت می‌کند. در این روش شرطی وجود دارد مبنی بر اینکه اگر توسط شما کالایی به فروش نرسد، فروشنده نیز مبلغی به شما پرداخت نمی‌کند.

۲ – پرداخت به ازای هدایت مشتری به سایت

در این روش حق‌الزحمه‌ای از سمت فروشنده به شما پرداخت می‌شود در ازای هدایت مشتری به سایت برای انجام کارهای مختلف مثل: ایجاد اکانت کاربری، ثبت نظر، نصب اپلیکیشن و … در این روش مبلغ ثابتی به‌عنوان حق‌الزحمه به بازاریاب پرداخت می‌شود.

۳ – پرداخت به ازای بازدید از وب‌سایت

در این روش دستمزد بازاریاب مقدار ثابتی است که به ازای هر کلیک محاسبه  می‌شود. یعنی تعداد کلیک‌های بیشتر به معنای افزایش دستمزد بازاریاب به همان میزان است. البته در این روش شرط خرید نیز وجود ندارد.

قابل ذکر است مورد اول در ایران کاربرد بیشتری دارد و به سه روش انجام می‌شود.

  • روش تبلیغات بنری

سایت‌های فروش محصول زیادی وجود دارند که برای هر محصول خود یک کد تعریف کرده‌اند و بنرهایی را برای این کار آماده نموده‌اند. شما می‌توانید این بنرها را تهیه کنید و در سایت خود قرار دهید. پس از آن اگر فردی از طریق کد شما محصولی را خریداری کند، شما درصدی به‌عنوان پورسانت دریافت می‌کنید.

  • روش همکاری در فروش محصول

در این روش شما به ازای معرفی محصولات فروشگاه‌های اینترنتی پورسانت دریافت می‌کنید مثل همکاری در فروش دیجی کالا. در این روش یک لینک اختصاصی به شما داده می‌شود و شما با انتشار آن، مشتری را به خرید محصول هدایت می‌کنید. در پایان به ازای خریدی که مشتریان هدایت شده شما به سایت، صورت گرفته است، مبلغی به‌عنوان پورسانت دریافت می‌کنید.

  • روش واسطه ای

برای درک بهتر این روش پیشنهاد می‌کنم به سایت بهترین ایده سری بزنید. در این روش سایت‌هایی مثل بهترین ایده با سایت‌های فروش محصول، قراردادی برای سیستم همکاری در فروش تهیه می‌کنند و محصولات سایت‌ها را به‌عنوان همکاری در فروش عرضه می‌کنند.

انواع روش های همکاری در فروش - مارکترها

معرفی یکی از بهترین سایت های همکاری در فروش

ابتدا قبل از اینکه بخواهم بهترین سایت های همکاری در فروش را به شما معرفی کنم، می‌خواهم شما را با یکی از بهترین سایت‌ها که در زمینه همکاری در فروش فعالیت می‌کند، آشنا کنم.

آژانس تبلیغات دیجیتال دیما یکی از بهترین سایت‌هایی است که برای قدم گذاشتن در این راه می‌توانید از آن کمک بگیرید. در اصل بهتر است بگویم کسب درآمد با همکاری در فروش دیما یک شروع عالی و حرفه‌ای برای آشنایی عملی با این حرفه است.

یکی از مزیت‌های این سایت این است که تعداد زیادی از سایت‌های همکاری در فروش را به شما معرفی می‌کند و همچنین این امکان را برای شما فراهم می‌کند که بتوانید با انواع روش‌های افیلیت همکاری خود را با آن شروع کنید.

آشنایی با یکی از بهترین سیستم های همکاری در فروش؛ دیما افیلیت

دیما افیلیت را می‌توان اولین پلتفرم همکاری در فروش در ایران دانست که بر مبنای تعامل فروشگاه‌های اینترنتی و بازاریابان طراحی شده است و هدف آن افزایش فروش و تعداد مشتریان است. اگر نگاهی به این سایت بیندازید متوجه می‌شوید که در حال حاضر فروشگاه‌های اینترنتی زیادی در این پلتفرم حضور دارند و این به بازاریابان آزادی عمل بیشتری می‌دهد. برای شروع کافی است با توجه به فعالیت خود محصولات بهترین فروشگاه را انتخاب کنید و در مقابل کمیسیون همکاری در فروش را دریافت کنید.

معرفی بهترین سایت‌های همکاری در فروش

  • سایت‌های فروشگاهی

هدف اصلی این سایت‌ها فروش محصول است و برای توسعه این هدف، سیستم همکاری در فروش را تعریف کرده‌اند.

سیستم همکاری در فروش دیجی کالا

دیجی کالا یکی از اولین و قدرتمندترین فروشگاه‌های اینترنتی است که محصولات متنوعی را برای فروش دارد. سیستم همکاری در فروش این سایت به این صورت است که به ازای تفکیک دسته‌بندی محصولات، لینک اختصاصی به شما می‌دهد. امروزه سایت های همکاری در فروش دیجی کالا تعداد بسیار زیادی دارند.

مزایا

۱ – تاکنون بیش از هزاران نفر از طریق سیستم همکاری در فروش این سایت به درآمد رسیده‌اند.

۲ – این سایت مبلغی بالغ بر ۵/۲ میلیارد به‌عنوان پورسانت همکاری در فروش پرداخت کرده است

معایب

۱ – اگر محصولی بعد از خرید از طریق لینک شما، مرجوع شود به شما پورسانتی تعلق نمی‌گیرد.

۲ – زمان پرداخت پورسانت طولانی است.

سیستم همکاری در فروش زنبیل

این سایت نیز مانند دیجی کالا یک فروشگاه اینترنتی با محصولات متنوع است که از طریق سیستم افیلیت مشتریان زیادی کسب کرده است. از مزایای آن می‌توان به برخورداری از یک پنل قدرتمند و شفاف برای همکاری و پرداخت سود حتی تا ۵۰ درصد اشاره کرد.

روش همکاری در فروش دیجی کالا - مارکترها

  • سایت‌های آموزشی

این سایت‌ها معمولا محصولاتی مثل دوره‌های آموزشی برای فروش دارند و غالبا نیز محصولات تولیدی خود را برای عرضه می‌گذارند.

سیستم همکاری در فروش مدیر وب

مدیر وب یکی از سایت‌های آموزشی در زمینه بازاریابی اینترنتی است که از طریق تبلیغ برای دوره‌های آموزشی این سایت می‌توانید با آن همکاری داشته باشید.

مزایا

۱ – درصد کمیسیون هر محصول به طور شفاف از قبل مشخص شده است.

۲ – لینک‌ها بلافاصله بعد از ثبت‌نام در اختیار بازاریاب قرار می‌گیرد.

معایب

۱ – تعداد محصولات ارائه شده در این و بسایت کم است

۲ – با وجود تعداد کم محصولات، برای هرکدام یک لینک جداگانه در نظر گرفته شده است.

سایت‌های مدیر سبز که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارد و مدیر ایران که در حوزه توسعه مهارت های فردی و مدیریتی مشغول به کار است، نیز از نمونه سایت‌هایی هستند که در این زمینه می‌توانید با آن‌ها همکاری کنید.

  • سایت‌های واسطه‌ای

این سایت‌ها خودشان محصولی برای فروش ندارند و در اصل محصولات سایت‌های دیگر را با همان سیستم افیلیت برای فروش عرضه می‌کنند. این سایت‌ها نمونه‌های خوبی هستند به عنوان بهترین سیستم های همکاری در فروش که می‌توانید از آن ها ایده بگیرید.

روش همکاری در فروش لرن مارکتینگ

لرن مارکتینگ یکی از سایت‌ها واسطه‌ای محسوب می‌شود که تعدادی پکیج آموزشی بسیار کاربردی در زمینه دیجیتال مارکتینگ برای فروش عرضه کرده است.

مزایا

۱ – پورسانت شفاف و واضح برای محصولات

۲ – برخورداری از پنل کاربری

۳ – علاوه بر پکیج‌های کاربردی، مقالات بسیار جالبی نیز در این سایت ارائه شده است.

معایب

۱ – درصورتی‌که محصولی مشابه در سایت‌های دیگر وجود داشته باشد، ممکن است مشتری ترجیح دهد محصول خود را از سایت‌های آموزشی تهیه کند نه یک سایت واسطه‌ای.

استراتژی همکاری در فروش

۱ – ابتدا قبل از هر چیز لازم است که شما مشخص کنید از چه طریقی می‌خواهید در این حوزه فعالیت کنید. طراحی بنر، انتشار مقاله در سایت‌های وب۲، استفاده از سایت‌های فروشگاه ساز و … تعدادی از این راه‌هاست که می‌توانید با توجه به علاقه خود یکی را انتخاب کنید. بهتر است روشی را انتخاب کنید که واقعا به آن علاقه دارید.

۲ – اگر قصد دارید از طریق مقاله و تولید محتوا کار خود را شروع کنید، بهتر است درباره یک موضوع تخصصی که درباره آن اطلاعات دارید، مشغول فعالیت شوید.

۳ – به دوستان و آشنایان خود پیام دهید، محصولات و موارد لازم را توضیح دهید و از آن‌ها درخواست کنید که از طریق لینک‌ها خرید کنند.

انواع سیستم های همکاری در فروش - marketerha

سخن آخر

من در این مقاله سعی کردم درباره اینکه افیلیت و سیستم همکاری در فروش چیست صحبت کنم و مثال هایی از بهترین سیستم های همکاری در فروش برای شما بیاورم. این را به خاطر داشته باشید که کسب درآمد در هر زمینه‌ای نیاز به صبوری و یادگیری مهارت‌های لازم دارد. پس بهتر است هر زمینه‌ای را که انتخاب می‌کنید، ابتدا آموزش‌های لازم را کسب کنید تا پس از گذشت زمان تلاشتان نتیجه دهد و به درآمد دلخواهتان برسید.

۴.۸/۵ - (۶ امتیاز)

من در زمینه تولید محتوای متنی مشغول به فعالیت هستم و با وب سایت های مختلفی همکاری کردم. به فعالیت و یادگیری در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ هم علاقه زیادی دارم

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *