بهترین سایت پرداخت ارزی [ +۸ سایت معتبر پرداخت ارزی ]

بهترین سایت پرداخت ارزی [ +۸ سایت معتبر پرداخت ارزی ]

بهترین سایت پرداخت ارزی: داد و ستد های اینترنتی، یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت آن است. توانای جابجا کردن پول برای شخصی در یک کشور دیگر و دریافت خدمات یا محصولات مختلف از جمله مواردی است که با کمک اینتنت مممکن است. خرید های اینترنتی از سایت های معتبر جهان مانند E-Bay یا Amazon یکی از کار هایی است که بسیاری از افراد در ایران به دنبال راهی برای آن می گردند. پرداخت دانشجویی نیز یکی دیگر از مشکلاتی است برای افراد مختلف به وجود آمده است.

اما برای این مشکل شما میتوانید از سایت های مختلف برای پرداخت های ارزی استفاده کنید. این سایت ها انواع پرداخت های ارزی در پلتفرم های مختلف را برای شما انجام می دهند. در ادامه این مقاله تلاش داریم تا شما را با سایت های پرداخت ارزی و بهترین سایت پرداخت ارزی و صرافی پرداخت آنلاین در ایران آشنا کنیم.

خدمات آنلاین پرداخت ارزی چیست؟

قطعا همه شما میدانید که اگر بخواهید با افراد و سایت های خارجی ارتباط داشته باشید و از آنها پول بگیرید یا برای آنها پولی پرداخت کنید باید این کار را به دلار انجام دهید. اما مسئله این است که مشکل اصلی ما با روش پرداخت پول است نه خود دلار.

به دلیل مشکلات بسیاری که در ایران وجود دارد و تحریم هایی که ایران آنها را تحمل می کند، ما توانایی داشتن اکانت های مختلف برای دریافت و ارسال پول برای دیگر کشور ها را نداریم. اینجاست که خدمات پرداخت ارزی به کمک ما می آیند. با ظهور اینترنت و رایج شدن آن در زندگی ما، خدمات آنلاین پرداخت ارزی نیز روی کار آمد. الان شما می توانید به راحتی با نشستن در خانه و کار با صرافی پرداخت آنلاین، پرداخت های ارزی خود را انجام دهید.

کاربرد های پرداخت ارزی برای ما

  1. پرداخت و خرید کالا از سایت هایی که کالا به ایران ارسال می کنند.
  2. پرداخت هزینه سفارت های خارجی جهت اخذ ویزا، تایید مدارک و …
  3. پرداخت هزینه آزمون های مختلف از جمله آزمون PTE یا TOEFL
  4. پرداخت هزینه های دانشگاه های خارجی و خدمات پرداخت آنلاین ارزی دانشجویی
  5. پرداخت و رزرو هتل در سراسر دنیا
  6. پرداخت هزینه خرید هاست ها و دامنه های خارجی
  7. پرداخت هزینه همایش، کنفرانس یا …
  8. پرداخت هزینه حق اشتراک در سایت های مختلف مثل Netflix، YouTube یا سایت های دیگر

کیف پول های دیجیتال، بهترین روش پرداخت بین المللی

یکی از بهترین و کاربردی ترین امکاناتی که امروزه در زمینه پرداخت بین المللی وجود دارد که می توانیم از آن استفاده کنیم، کیف پول های دیجیتال می باشد. کیف پول های دیجیتال بسیار زیادی وجود دارند که می توانید از آنها برای انجام دادن انواع پرداخت های بین المللی استفاده کنید. در ادامه شما را با تمامی این گیف پول ها آشنا می کنیم.

آشنایی با انواع کیف پول دیجیتالی

۱: پی پال (PayPal)

پی پال یکی از معروف ترین و بهترین کیف پول های دیجیتال در دنیا می باشد که شما می توانید از آن برای انجام دادن انواع پرداخت های اینترنتی و نگه داشتن پول های خود استفاده کنید. پی پال به قدری معروف و شناخته شده می باشد که در سایت های فروشگاهی خارجی در کنار ویزا کارت و مسترکارت در پیشنهاد های اصلی پرداخت هزینه قرار میگیرد.

اما مشکل بزرگی که ما ایرانی ها با پی پال داریم این است که این کیف پول دیجیتال یک شرکت آمریکایی می باشد که ما ایرانی ها در آن تحریم می باشیم. پس اگر در این سایت اکانت باز کنید و به هر نحوی متوجه ایرانی بودن شما شود، در اولین فرصت شما را بن می کند و پول شما نیز به شما تحویل داده نمی شود. متاسفانه بسیاری از کیف پول های دیجیتال این مشکل را برای ایرانیان دارند.

۲: وسترن یونیون (Western Union)

وسترن یونیون را می توان به عنوان اولین شرکت حواله در دنیا شناخت. این شرکت اولین بار در سال ۱۸۵۱ تاسیس شد. بعد از ظهور اینترنت نیز پس از مدت کوتاهی به یکی از اولین کیف پول های دیجیتال آمریکایی در دنیا تبدیل شد. وسترن یونیون کارمزد های پایین و سرعت بسیار بالایی برای انتقال ارز دارد و این دو از ویژگی های مهم این کیف پول به حساب می آیند. البته متاسفانه این شرکت نیز آمریکایی می باشد و ایرانی ها در این کیف پول تحریم هستند.

۳: مانی گرام (Money Gram)

مانی گرام نیز یکی دیگر از کیف پول های دیجیتال آمریکایی در دنیاست که سریع ترین سیستم انتقال ارز اینترنتی در دنیا شناخته شده است. سرعت خدمات ارزی آنلاین مانی گرام بسیار بالاست و بسیاری از افراد به خاطر سرعت آن است که از آن استفاده می کنند. این شرکت بزرگ ۳۴۷۰۰۰ نمایندگی در سراسر دنیا دارد.

حواله های ارزی مانی گرام به گونه ای حواله فرد به فرد به حساب می آید. مانی گرام در واقع از ادغام دو شرکت مینیاپولیس (Minneapolis) و دنوار (Denver) تشکیل شده است. استفاده از مانی گرام نیز برای ما ایرانیان سخت است و احتمال بن شدن اکانت وجود دارد.

۴: پرفکت مانی (Perfect Money)

یکی از کیف پول های دیجیتال شناخته شده در دنیا که طرفداران بسیار زیادی دارد، پرفکت مانی می باشد. این شرکت کار خود را در سال ۲۰۰۷ شروع کرد و دفتر رسمی آن نیز در پاناما وجود دارد. این موضوع باعث شده است که ایرانیان بسیار زیادی نیز بتوانند از کیف پول Perfect Money استفاده کنند.

یکی از بهترین ویژگی های پرفکت مانی نیز این است که اگر اکانتی برای خود نداشته باشید باز هم می توانید پول های ارسالی را دریافت کنید. خدمت e-voucher یا ووچر الکترونیک پرفکت مانی به شکلی است که صاحب اکانت می تواند این ووچر را با هزینه مورد نظر خود بسازد و کد آن را در اختیار گیرنده بگذارد. گیرنده نیز می تواند بدون نیاز به داشتن کیف پول پرفکت مانی، در نمایندگی های این شرکت ووچر را نقد کرده و پول خود را بگیرد.

علاوه بر این امکانات استفاده از پرداخت در سایت های خارجی برای خرید فایل های دانلودی و خدمات آنلاین مجازی می باشد. برای استفاده از امکانات پرداخت آنلاین ارزی در سایت پرفکت مانی لازم است با هزینه اندکی یک حساب کاربری برای خود ایجاد و فعال کنید. برای استفاده از خدمات این سایت می توانید از نمایندگی پرفکت مانی در ایران استفاده کنید.

۵: وب مانی (Web Money)

وب مانی نیز یکی دیگر از مهم ترین کیف پول های دیجیتال بین المللی است که سیستم پرداخت آنلاین ارزی به حساب می آید. وب مانی نیز یکی از کیف پول های قابل استفاده برای ایرانیان می باشد. دفتر مرکزی این شرکت در مسکو روسیه قرار دارد و در حال حاضر ایرانیان نیز می توانند مانند همه جای دنیا از آن استفاده کنند.

در سایت وب مانی دو حالت حساب تجاری و شخصی با قابلیت های مختلف پرداخت ارزی اینترنتی فراهم است. شما می توانید بسته به بزرگی و نیاز تجاری خود از هر یک از خدمات این سایت برای خرید و پرداخت سایت خارجی استفاده کنید.

وبسایت های پرداخت ارزی

رمز ارز های دیجیتال؛ راهی دیگر برای پرداخت بین المللی

یکی دیگر از راه هایی که به وسیله آن هم میتوانید سود زیادی داشته باشید و هم پرداخت های بین المللی خود را انجام دهید، استفاده از رمزارز های دیجیتال یا Cryptocurrency می باشد. شما می توانید انواع این رمز ارز ها مثل بیت کوین، تتر، اتریوم، دوج کوین یا غیره را خریداری کنید و از این راه برای دیگران به مقداری که میخواهید رمز ارز ارسال کنید.

استفاده از cryptocurrency ها امروزه یکی از بهترین روش‌های پرداخت بین المللی در دنیا به حساب می آید. این کار را باید در کیف پول های کریپتو انجام دهید که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:

  • بایننس (Binance)
  • کوین بیس (Coinbase)
  • اکسودوس (Exodus)
  • مای سلیوم (Mycelium)
  • تراست ولت (Trust Wallet)

بهترین سایت پرداخت ارزی

در ادامه قصد داریم با معرفی معروفترین سایت هایی که در حوزه خدمات پرداخت ارزی و استفاده از امکانات سایت های پرداخت ارزی در حوزه های مختلف برای ایرانیان عزیز فعالیت می‌کنند را معرفی کنیم. حتما در استفاده از خدمات این سایت ها با پشتیبانی آنها تماس گرفته و شرایط ایجاد حساب کاربری را دریافت کنید.

  1. ایرانیکارت: ایرانیکارت یکی از بهترین و معتبر ترین سایت های ایران است که در زمینه پرداخت ارزی آنلاین فعالیت می کند و نزدیک به ده سال است که فعالیت های خود را ادامه می دهد. ایرانیکارت از سایت هایی است که تقریبا تمامی افرادی که به دنبال نقد کردن درآمد های ارزی خود یا انجام پرداخت های ارزی می روند آن را می شناسند. چرا که با ارایه کد تخفیف ایرانیکارت می توانید از تخفیفات درصد فروش این سایت سود خوبی را کسب کنید.
  2. ۲۰ پیمنت: ۲۰ پیمنت نیز یکی از بهترین سایت های پرداخت ارزی می باشد و به عنوان یکی مورد اعتماد ترین سایت های خدمات آنلاین پرداخت ارزی شناخته می شود.
  3. نیک پی: یکی دیگر از سایت های پرداخت ارزی در ایران که در سال ۱۳۸۷ به دست گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران و امیرکبیر به وجود آمده است، وب سایت نیک پی می باشد.
  4. تهران پیمنت: وب سایت Tehranpayment نیز یکی دیگر از سایت های معتبر و شناخته شده در ایران است که خدمات پرداخت ارزی را به صورت اینترنتی و آنلاین برای شما انجام می دهد.
  5. پرداختگر: پرداختگر نیز یکی دیگر از مهم ترین و بهترین وب سرویس های ارائه خدمات ارزی اینترنتی به حساب می آید که می توانید از آن برای رفع مشکلات مختلف برای انجام پرداخت های ارزی استفاده کنید.
  6. آسان کارت: آسان کارت نیز یکی از شرکت های بزرگ و مهم در زمینه انجام پرداخت ارزی می باشد که امکان صدور و شارژ کارت های مختلف برای کیف پول های دیجیتال را نیز در اختیار شما قرار می دهد. این مجموعه کارت های Travel EZ کشور امارات را نیز به عنوان محصول اصلی خود در سایت خود دارد که ایرانیان بسیاری از جمله دانشجویان برای خرید جزوات و کتاب های آنلاین دنیا از آن استقبال می کنند.
  7. بازارگردی: تیم بازارگردی نیز یکی دیگر از بهترین سایت های پرداخت ارزی می باشند که در زمان تحریم های مختلف به وجود آمدند تا در زمینه پرداخت های ارزی مختلف برای دانشجویان و افراد دیگر مورد استفاده قرار بگیرند. برای استفاده از این سایت لازم است با فیلتر شکن وارد شده و از خدمات آن استفاده کنید.
  8. HTPay: وب سایت HTPay نیز یکی دیگر از سایت هایی است که خدمات پرداخت ارزی را برای هموطنان عزیز انجام می دهد. HTPay با بهترین کیفیت، ارزان ترین خدمات را در اختیار شما قرار می دهد.
  9. ارزان سفر: یکی دیگر از سایت های ده ساله در زمینه فعالیت های ارزی بین المللی در ایران وب سایت ارزان سفر می باشد که به صورت غیرمتمرکز برای دانشجویانی که قصد تحصیل در کشور های دیگر را دارند به وجود آمده تا بتوانند در دانشگاه های کشور های دیگر تحصیل کنند و پرداخت های خود را به راحتی انجام دهند.
  10. ایتوس پی: شرکت های بسیار زیادی پرداخت های ارزی را برای شما انجام می دهند. یکی از بهترین سایت پرداخت ارزی که می توانید پیدا کنید، سایت ایتوس پی می باشد که می توانید به واسطه آن پرداخت های ارزی خود را انجام دهید.

در این مقاله تلاش داشتیم تا شما را با انواع روش های پرداخت ارزی، دلایل نیاز به آن و ۱۱ نمونه از بهترین سایت پرداخت ارزی را به شما معرفی کنیم.

جدا از این برای استفاده از خدمات پرداخت ارزی چنانچه بخواهید شخصا حساب paypal داشته باشید، لازم است در کشور مورد نظر یک حساب بانکی با استفاده از کارت تجاری و پاسبورد شهروندی،پناهندگی و مهاجرتی کشور مقصد باز کنید. با توجه سختی و قوانین مالیاتی سنگینی که نسبت به پرداخت های ارزی و خطر بلوکه شدن حساب کاربری از طرف پی پال برای ایرانیان وجود دارد استفاده از خدمات شرکت های پرداخت ارزی ( دور زدن تحریم ها) به عنوان واسط مناسب‌ترین و بهترین روش خدمات پرداخت ارزی می باشد.

۵/۵ - (۱۰ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مارکترها را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۷۲

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. م. کاظمی
    ۲:۱۲ ۱۴۰۱/۰۴/۱۲

    با سلام. بنده با ایرانیکارت، ۲۴payment و ۲۰payment کار کردم و ازشون راضی بودم. البته ۲۴payment دیگه فعال نمی کنه. اما از شما تعجب می کنم چطور پانی پی رو در این لیست قرار دادید. لطفا یک سرچ کوچیک در گوگل کنید تا متوجه بشید. پانی پی هیچ مجوز رسمی از بانک مرکزی و اتحادیه نداره و متاسفانه شاکیان زیادی هم داره. حداقل برای اعتبار مقالتون هم که شده، اصلاح بفرمایید

    • عرفان رحیمی
      ۱۲:۴۶ ۱۴۰۱/۰۴/۱۳

      سلام ممنون که گفتید.
      تحقیق شد و اصلاح شد.

  2. مريم
    ۴:۱۵ ۱۴۰۱/۰۵/۰۳

    كدوم سايت پرداخت پروموشن اينستگرام هم انجام ميدن ؟

    • عرفان رحیمی
      ۱۱:۰۸ ۱۴۰۱/۰۵/۰۳

      اگه داخل ایران هستید که پروموشن اصلا کاربردی نداره.